| Autor |
Wiadomość |
Anonim
|
# Posted: 1 Lut 2010 08:58
Odpowiedz
Byłem w szpitalu w kwietniu ubiegłego roku. Zatoki leczone miałem przez 4 dni sposobem Proetza tj. płukanie solą fizjologiczną, które jest bardzo prostą i praktyczną techniką przepłukiwania wszystkich zatok przynosowych. W grudniu nastąpił nawrót choroby. Wybrałem 2 opakowania antybiotyku Dalacin C, w aerozolu Avamys do nosa i kapsułki Sinupret. Pomogło ale nie na długo. Teraz płuczę zatoki roztworem do płukania SINUS RINSE amerykańskiej firmy medycznej NeilMed Pharmaceutical Inc. , który zawiera chlorek sodu i dwuwęglan sodu co powoduje działanie antyseptyczne, przeciwzapalne i przeciwobrzękowe. Jestem bardzo zadowolony bo pomaga. Z Avamysu i Sinupretu nie zrezygnowałem. Roztwór do płukania, który jest w saszetkach można kupić w aptece bez recepty.
|
|
|
Anonim
|
# Posted: 1 Lut 2010 09:03
Odpowiedz
Proszę przeczytać http://www.gabinet-limfocyt.pl/materialy/Oczyszcza nie_nosa_i_zarok_metoda_Proetza.pdf
|
Anonim
|
# Posted: 15 Lut 2010 19:03
Odpowiedz
Możesz tabletki rozkruszać, a nawet rozpuszczać. Takie informacje znajdziesz w ulotce. To prawda,ja mojemu dziecku rozpuszczam tabletki na łyżeczce i chętnie je popija,bo tabletka faktycznie dosyć spora,sama nie lubię ich łykać. Ale producent sprytnie rozwiązał problem.
|
Anonim
|
# Posted: 15 Lut 2010 19:22
Odpowiedz
Już kolejna osoba skarży się na Bioparox, ostatnio słyszałam podobne opinie na temat Augmentinu, o tym że uczula i wywołuje biegunki, opuchliznę. A z tego by wynikało,że tylko Duomox sprawdza się jak należy. A to dziwne, bo myślałam, że nie am znaczenia, jaki lek weźmiemy,że amoksycylina to amoksycylina.
|