| Autor |
Wiadomość |
jola17
|
# Posted: 15 Sty 2009 01:39
Odpowiedz
od 3lat po grypie nie umie wyjsc z kaszlu.flegla krazy mi ,cały czas mi sie odbija i objawy na wymioty,trwa to zawsze do 3miesiecySZYJA MAM UCZUCIE ZE JEST SPUCHNIETA RAZ TYLE .bylam u płucnego płuca czyste biore miflonide,ventolin,foradil ,aiergolog wporzadku nie mam alergi,laryngolog powiekszone wezla chłone,ato sa moje wyniki poza norma MXD 15.0 1.2 NORMA[2..10..] RBC4.45 *10^6/UL NOR[3.5..5,5] PDW12.5 FL NOR[0...99.9 CHOLESTEROL 205MG NORM200 CHOLHDL 71MG NORM 60 PROSZE O ODPOWIEDZ NA MOJ PROBLEM.VIOLA. LEKAZE NIE UMIA DOTRZEC DO MOJEJ CHOROBY
|
|
|
janeczka11138@g mail.com
|
# Posted: 20 Sty 2009 13:19
Odpowiedz
Droga Jolu podam przepis na coś co pomaga mojej całej rodzinie i moim znajomym Ucieram 1 żółtko z 1 łyżeczką prawdziwego miodu i 1 łyżeczką oliwy(można dodać trochę soku) i małą łyżeczką po troszeczku połykam. Spróbuj na pewno nie zaszkodzi a może pomóc.
|
Anonim
|
# Posted: 27 Sty 2009 09:04
Odpowiedz
Droga Jolu pij sok z owocu Noni (dostepny w aptekach) leczy wiele schorzen,
|
Anonim
|
# Posted: 27 Sty 2009 09:07
Odpowiedz
jest to sam czysty sok a ten owoc zawiera 150 skladnikow, pochodzi on min. z wysp Bora Bora z Thaiti i jest znany na calym swiecie, ludzie pijacy ten sok dostrzegaja poprawe stanu zdrowia. Sok z tego owocu leczy od alergii az po stany zapalne, raka, aids itd. Wystarczy ze wpiszesz w google sok Noni i dowiesz sie wszystkiego.
|
graszka40
Użytkownik
|
# Posted: 31 Mar 2009 12:25
Odpowiedz
Jolu moj maz mial identyczny przypadek, on rowniez boryka sie z problemami natury gardłowej, juz nie potrafie zliczyc ile wydalal na lekarza, lekarstwa itp, a trwa to juz 5 lat, I mam pytanie czy znalazlas jakis zloty srodek?
|