| Autor |
Wiadomość |
ivaylo
Użytkownik
|
# Posted: 10 Lut 2009 10:39
Odpowiedz
witam mam problem ze srodstopiem od listopada 2008 roku nie gram juz w pilke w w yniku kontuzji ktorej nie wiem jak wyleczyc. ciezko mi wytlumaczyc dokladnie ale boli w okolicach kosci srodstopia oraz kosci klinowatej przysrodkowej i posredniej, ale najsmiesniejsze jest to ze jak chodze i biegam nic mnie nie boli, tylko jak zaczynam strzelac ta noga w pilke, ale to tez zalezy jak strzele bo czasami nie boli jak dobrze uderze. tylko jak juz zle uderze to juz ze dwa dni mnie boli nawet jak chodze pozniej przestaje, ale do stopnia takiego ze moge chodzic i biegac. nic nie pomagaja odpoczynki dlugotrwale. juz ponad 2 miesiace nie gram w pilke i nic, caly czas mnie tak samo boli jak zaczynam naprezac miesnie czy sciegna w tych okolicach ktorych wymienilem. prosze o pomoc, czy moge grac czy lepiej odpoczywac jak to minie....
|
|
|
adrianczerniel
Użytkownik
|
# Posted: 2 Wrz 2010 12:15
Odpowiedz
Siemanko..mam tą samą kontuzje..siedziałem w domu nic nie robiąc ponad miesiąc..myślałem że wszystko ok..poszedłem na trening i to samo;/ wyleczyłeś sie juz???
|
Anonim
|
# Posted: 9 Wrz 2010 12:01
Odpowiedz
Ja mam to samo i nie wiem co z tym zrobic po 4 tygodniowej przerwie myślałem ze to wyleczyłem ale nic z tego, nawet lekko strzelic na bramke nie mogę ,jakas masakra
|
adrianczerniel
Użytkownik
|
# Posted: 20 Wrz 2010 19:51 - Edytowany przez: adrianczerniel
Odpowiedz
No przerypada sprawa...ja juz 2 misiące nie gram i caly czas to samo.......
|
adrianczerniel
Użytkownik
|
# Posted: 23 Wrz 2010 19:02
Odpowiedz
a jak doznales tej kontuzji?
|