| Autor |
Wiadomość |
nick
|
# Posted: 5 Gru 2007 00:01
Odpowiedz
Moje dziecko ( 12 lat) przewiało sobie tył głowy i go od 3 dni boli głowa. Czy to samo przejdzie , czy trzeba udac się do lekarza? A może sa domowe sposoby poradzenia sobie z tym problemem?
|
Anonim
|
# Posted: 18 Lut 2008 04:43
Odpowiedz
mie tez bardzo boli szyja z prawej strony, wcale nie moge ruszac glowa w prawa stronę. Jak moge sobie pomoc, smaruje to miejsce ale nie pomaga. Jestem w ciąży i nie moge zazyc zadnych lekow, co moze pomoc?
|
Genia
|
# Posted: 26 Lut 2008 07:06
Odpowiedz
Jestem w takiej samej sytuacji i nie wiem czy iść do lekarza czy nie... Boję się tym bardziej że to dopiero drugi miesiąc ciąży... Jeśli czegoś się dowiesz proszę napisz. Pozdrawiam gorąco
|
shenior
|
# Posted: 3 Mar 2008 05:01
Odpowiedz
od 2 dni bola mnie zeby i glowa z prawej strony czy to sa objawy przewiania ? Pomocy co z tym robic?
|
Anonim
|
# Posted: 2 Lip 2008 16:31
Odpowiedz
a mnie od kilku dni boli dol plecow nie mam pojecia od czego i jak to wyleczyc:(:(:(bralam ketonal smarowalam mascmi i boli dalej:(:(
|
Anonim
|
# Posted: 5 Lis 2008 23:05
Odpowiedz
mnie boli przednia czesc czaszki jak biegam na wf na rozgrzewce w kólko to sie tak reci w glowie.mysle ze to przewianie a co wy sodzicie?
|
ft
|
# Posted: 6 Gru 2008 06:19
Odpowiedz
Mam szum w prawym uchu. Taki jednostajny. Byłem u lekarza . Przemył mnie te ucho . Poczymlem jakby mnie ten szum przeszedł. Okazało się że jeszcze u lekarza to znaczy po jakiś 5 minutach wrócił . Lekarz przypisał mnie krople do uchs tj. Dicortineff i drugi Floxal i leki betaserc i Nootropil użyawam ich już trzeci dzień i nie widzę poprawy. Co dalej , jeśli ktoś wie niech poradzi Z poważaniem
|
zomo
Użytkownik
|
# Posted: 14 Sty 2009 23:54
Odpowiedz
Witam
Niewiem co mi jest.Czesto chodze do łazienki sikać.Czasami jest lepiej czasami gorzej.Żadko-tak co 2 3 tygodnie sikam takim dziwnym zabarwionyum,metnym,bialym moczem przez chwile i potem juz ok.Boli mnie czesto kregoslup.Wysikam sie i dalej jakos czuje zebym poszedl.Co mam zrobic?Czym moge to leczyc?
|
imaszka
|
# Posted: 18 Sty 2009 05:03
Odpowiedz
hej, ja dzis tez obudzilam sie o 6 rano z tak potwornym bolem karku i lopatki, ze nie bylam w stanie ani wstac ani sie przekrecic. jade za chwile do fizjoterapeuty i bede pewnie lykala leki przeciwbolowe. ile to moze potrwac? wie ktos? nie zniose tego dlugo:(
zomo, idz z tym koniecznie do lekarza.
|
Anonim
|
# Posted: 19 Mar 2009 12:18
Odpowiedz
tragedia ledwo ruszam głową od 5 dni mam nadzieje ze jutro wstanę i będzie po wszystkim a narazie łykam proszki przeciw bólowe bo inaczej nie da się żyć i pracować
|
patbie
|
# Posted: 7 Cze 2009 08:17
Odpowiedz
czesc jestem Patryk:)Dzisiaj rano wstalem i obrucilem glowa i teraz mam boli mnie szyja!robilem wszystko:brallem goraca kompiel,wzielem tabletki przeciw bolowe.bralem masc ale to nic niepomaga!Mam w domu jeszcze wiecej tabletek ale lekarz powiedzial ze mam nic niebrac bo we wtorek mam operacje na reke!A i do lekarza moge isc dopiero we wtorek przed operacja!! Pomozcie co mam robic????
|
bogdan44
Użytkownik
|
# Posted: 7 Cze 2009 08:31
Odpowiedz
Skoro lekarz zabronił Ci brać cokolwiek, to musisz się do tego zastosować, tym bardziej, że masz mieć zabieg. Jedynie co możesz jeszcze zrobić, to iśc do SOR-u, ale powiedzieć o zabiegu i najlepiej wziąźć kartę konsultacyjną i tą kierującą na zabieg. Ale najlepszym wyjściem, było by "doczekać" do wtorku, ewentualnie jak masz możliwość wcześniej się skonsultować z lekarzem prowadzącym.
|