| Autor |
Wiadomość |
anqu
Użytkownik
|
# Posted: 26 Mar 2009 14:41
Odpowiedz
Witam Mam ostatnio bardzo nerwowy tryb życia i po konsultacji u lekarza dowiedziałam się że mam początki nerwicy wegetatywnej. Nie chciałabym jeszcze brać żadnej chemii. Czy ktoś mógłby polecić mi jakiś dobry, ziołowy lek? Wprawdzie w aptece jest takich środków mnóstwo, ale wolałabym jakiś sprawdzony i godny polecenia
|
|
|
anqu
Użytkownik
|
# Posted: 2 Kwi 2009 10:55
Odpowiedz
No hej czyżby nikt nie znał dobrych, ziolowych leków?
|
Anonim
|
# Posted: 2 Kwi 2009 11:15
Odpowiedz
Homeopatyczne leki w aptekach to jedna wielka ściema.
Jeśli chcesz rzeczywiście bez chemii, to popytałabym czy nie ma w okolicy jakiegoś zakonnika-zielarza. Tylko nie jakiegokolwiek zielarza, tylko zakonnika - to akurat typ ludzi godnych zaufania i nie próbujących zdzierać z chorych ludzi sprzedając im zmiksowaną trawę z aspiryną.
A najlepiej będzie jeśli spróbujesz jednak chemii - liczy się w końcu każdy dzień.
|
klaudia84444444444
Użytkownik
|
# Posted: 2 Kwi 2009 12:51
Odpowiedz
Próbowałaś może ziołowych i jednocześnie łagodnych tabletek Nervomix? Wszak nie przechodziłam nigdy nerwicy wegetatywnej, aczkolwiek stosowałam go podczas nauki, a teraz stosuje go podczas wykonywania codziennej pracy.....dosyć często nie potrafię się skoncentrować na wykonywanych zdaniach, a on mi w tym bardzo pomaga. Przy nadpobudliwości pewnie masz problemy z zasypianiem, dlatego te tabletki również by Ci w tym pomogły. Nie są to typowe prochy, czy jak to napisałaś "chemia", więc nie przedawkujesz. Jeżeli chcesz obejść się bez wspomagaczy, polecam regularną jogę :)) podobno pomaga :))
|
A
|
# Posted: 16 Kwi 2009 10:53
Odpowiedz
Także podobnie jak klaudia biorę Niervomix. Muszę przyznać, że jestem miło zaskoczona jego działaniem, nie zamula, jest lagodny i a mimo to pomoga w stanach nadpobudliwości i przy problemach z zasypianiem. Zawsze można spróbować.
|
Anonim
|
# Posted: 16 Kwi 2009 13:41
Odpowiedz
Mówicie nerwomix? to muszę spróbować-tylko mam nadzieję ze nie będzie mnie usypiał w dzień ;)
|
grazyna144@vp.p l
|
# Posted: 24 Lip 2009 10:45
Odpowiedz
polecam go takze a takze kalms.ajesli to nie pomoze to radze isc do psychologa lub psychiatry tak psychiatry dzieki niemu sie wyleczylami moge funkcjonowac .on tez jest lekarzem i prosze sie nie wsydzic nie warto,bo nieleczona nerwica doprowadzi cie do powaniejszych chorob znam to ze swojego przykladu
|
|
|
123
|
# Posted: 26 Lip 2009 02:26
Odpowiedz
nervomix,napewno cie nie uspi,za to pozwoli na normalne funkcjonowanie pomaga sie wyciszyc i nie myslec o wyimaginowanych chorobach,no i pomaga w spokojnym zasypianiu bez zadnych dolegliwosci dnia nastepnego. na poczatek godny polecenia
|