| Autor |
Wiadomość |
Karolina
|
# Posted: 24 Cze 2007 10:22
Odpowiedz
Co 3- 4 miesiące pojawiają się u mnie silne zawroty głowy,wymioty i zachwianie równowagi.Na ogół pojawiają sie na wieczór,wtedy natychmiast musze sie położyć i przespać noc.Po tych objawach przez 2 dni nie mogę dojść do siebie.lekarz rodzinny stwierdził,że są to problemy z błędnikiem.Co to za choroba?Jak ją się leczy?
|
|
|
Corhydrone
Użytkownik
|
# Posted: 3 Kwi 2008 13:47
Odpowiedz
ZAWROTY GŁOWY - polecamy artykuł.
|
Anonim
|
# Posted: 15 Cze 2008 14:59
Odpowiedz
ja tak mam po wypicu kilku piw lub po dluzszym czasie spedzonym w klubie gdzie jest glosna muzyka, wtedy kilka dni siedzenia w lozku
|
mosero
|
# Posted: 18 Cze 2008 06:14
Odpowiedz
ja tak mialem po piciu potem nawet po wypiciu jednego tylko piwa teraz to juz niepije wcale pol roku i tez mi sie to dzieje ,do auta to juz nawet nie wsiadam mo ostatnio odjechalem od domu 2km to juz niemoglem wrocic,a wczesniej robilem tysiac km za dzien bo jezdzilem zawodowo.Co to ta choróbsko.Czy to nie jest ta choroba tych szalonych krow co niby powstaje przez 10 lat az nastapi zgon.GABCZEJE MUZG i ztad te obiawy pewnie.Najlepsze zemoj brat w tym samym czasie ma te same obiawy i wiele moich znajomych.To jak jakas epidemia
|
Anonim
|
# Posted: 22 Cze 2008 09:56
Odpowiedz
Ja nie jestem lekarzem ale uważam że to wcale nie są problomy z błędnikiem to jest napadowy ból głowy ja mam to samo ale leczę sie na migrenę ale przy tym mam silną nerwicę nie szłabym w kierunku leczenia błędnika to choróbsko jak nazywa to mosero to nerwica lękowa trzeba to niestety leczyć ale efekty sa marne
|
M_info
Użytkownik
|
# Posted: 28 Cze 2008 01:29
Odpowiedz
Zawroty głowy czy też bóle głowy, to dolegliwości, które mogą mieć wiele przyczyn. Jeśli chodzi o ogólne informacje można poczytać artykuły 1. BÓLE GŁOWY. 2. ZAWROTY GŁOWY. Natomiast diagnozowanie i leczenie - niezbędna jest wizyta u lekarza (neurolog).
|
sp5iyv
|
# Posted: 28 Cze 2008 05:21
Odpowiedz
mam uszkodzony błednik po wypadku nawet rowerem jechać nie mogę podpisałem to. Jest to uszkodzeny móżdzek ( tj z tyłu mózgu na wyskosci szyi) jest na to lekarstwo ale - mozna po nim siedzieć i patrzeć w okno,objawy jak u psychika paskudny widok. Brak równowagi jak po 100 ce gorzały. Życzę cierpliwości - ja nie mogę się tego pozbyć - Andrzej
|
|
|
Anonim
|
# Posted: 23 Gru 2009 03:13
Odpowiedz
ja od 4 miesiecy mam zawroty glowy i mdlosci ogolne oslabienie nie moge wystac nawet pare minut czy to moze byc spowodowane blednikiem?
|
Anonim
|
# Posted: 12 Sty 2010 15:24
Odpowiedz
Ja mam takie zawroty/ prowadzące do wymiotów i niemożności siedzenia nie wspomnę już o wstaniu/ rano .Budzę się w nocy i czuję że to będzie ten ranek wszystko mi wiruje i nie nadaję się do życia.Pojawiają się 1-2 razy w miesiącu.Rok temu wykryto u mnie torbiel przysadki mózgowej czy to może być przyczyną
|
Anonim
|
# Posted: 29 Sty 2010 20:09
Odpowiedz
CZY TO MOGA BYC OBJAWY ZE STRONY BLEDNIKA? 5 LETNIE DZIECKO Z MOZGOWYM PORAZENIEM DZIECIECYM NIE POTRAFI USTAC SPOKOJNIE W MIEJSCU (DZIECKO CHODZACE) TRACI ROWNOWAGE I ZEBY JA ZLAPAC ROBI KILKA KROKOW W TYL CZASEM SIE PRZY TYM PRZEWRACA. DO TEGO NIE POTRAFI JEZDZIC ROWERKIM MA PROBLEM Z CHODZENIEM PO SCHODACHITD. CZY MOZNA TO LECZYC OPROCZ REHABILITACJI?
|
resz2@wp.pl
|
# Posted: 6 Kwi 2010 15:53
Odpowiedz
Czy ktoś może mi doradzić co mam robić ? w nocy lub nad ranem budzę się , pokój cały wiruje , wymioty, ból błowy i żołądka.Nie piję żadnego alkoholu od kilku lat . Po dwóch dniach dochodzę do siebie. Baba
|
Anonim
|
# Posted: 14 Cze 2010 21:59
Odpowiedz
Moja koleżanka ma zawroty głowy,wymioty,i nie może utrzymać równowagi c.Lekarze powiedzieli że to jest błonnik.Czy to to napewno.
|