| Autor |
Wiadomość |
Monisia
|
# Posted: 22 Cze 2009 12:07
Odpowiedz
Witam:) Mam 17 lat. Parę lat temu miałam lekki wstrząs mózgu. Wszystko było poźniej ok, ale od pewnego czasu często boli mnie głowa, w okolicach czoła. W szkole na lekcjach nie mogę się nawet skupić. Jest to ból częsty, silny. Głowa zaczyna boleć mocno i ustaje i znowu to samo. Prosze powiedzcie mi czy może mieć to coś wspólnego z feralnym zdarzeniem, które opisałam powyżej, czy może jest to zwykłe przemęczenie.
|
|
|
Monisia
|
# Posted: 22 Cze 2009 12:20
Odpowiedz
Bardzo prosze o jakaś sugestię...ten ból głowy jest strasznie męczący;(
|
bogdan44
Użytkownik
|
# Posted: 22 Cze 2009 12:34
Odpowiedz
Siema. Każdy uraz głowy powinien być odpowiednio zdiagnozowany. To w końcu nasz mózg ! Nie zastanawia się tylko idź do neurologa [nawet prywatnie, bo szybciej], nie skieruje Cię na badanie TK, ewentualnie MR głowy. Nie ma co zwlekać. Jakbyś była moją córką, goniłbym Cię jak najszybciej, nawet do SOR-u. Nie koniecznie to może być spowodowane Twoim wstrząsem, ale im szybciej to wyjaśnisz, tym lepiej dla Ciebie i będziesz spokojniejsza. Daj znać co załatwiłaś. Siemka ;)
|
Monisia
|
# Posted: 23 Cze 2009 04:44
Odpowiedz
THX:*:*:*
a do lekarza pójde napewno
|
gring
Użytkownik
|
# Posted: 23 Sier 2009 09:38
Odpowiedz
witam ostatnio miałem wypadek w pracy uderzyłem sie w głowe byłem w szpitalu zaszyli mi rane w czwartek miałem wypadek czy morze wystąpic wstrząs mózgu czy raczej nie mineło 5 dni
|
victoria
Użytkownik
|
# Posted: 27 Sier 2009 13:13
Odpowiedz
witam, powiem Ci tak, że uraz głowy zawsze niesie jakieś skutki. Niektóre ujawniają się odrazu po urazie niektóre po kilku dniach lub miesiącach a nie raz latach. Także jeśli bóle są silne i częste to zalecam wybranie się do lekarza koniecznie, aby dokładnie zdiagnozował czy wszystko jest w porządku.
|