| Autor |
Wiadomość |
kamila1986
|
# Posted: 26 Wrz 2009 08:34
Odpowiedz
Mam wrzoda na posladku jak go mam wyleczyc pliz o pomoc jak moge go sama wyleczyc?
|
|
|
loiv
Użytkownik
|
# Posted: 13 Sty 2010 19:54
Odpowiedz
Witam , sama to raczej go nie wyleczysz i radze pospieszyc sie z wizyta u dermatologa. Jesli nie jest jeszcze za pozno, to dostaniesz antybiotyk i bedzie po sprawie. Natomiast jesli tkanka zostala juz nieodwracalnie zmieniona, to czeka Cie chirurgiczne wyciecie przy znieczuleniu mieijscowym. powodzenia
|
JAGNA63@ONET.PL
|
# Posted: 3 Lut 2010 14:16
Odpowiedz
NA WRZODY ,CZYRAKI NAJLEPSZA JEST CEBULA PODSMAŻ NA PATELNI BEZ TŁUSZCZU NA ZŁOTY KOLOR MAŁE KRĄZKI . TAK PRZYGOTOWANĄ CEBULĘ PRZYKŁADAJ WRAZ Z OPATRUNKIM NA TO MIEJSCE .GWARANTUJĘ ,ZE NAWET LEKARZA NIE BĘDZIE CIĘ OGLĄDAĆ
|
elaperla
|
# Posted: 3 Lut 2010 20:17
Odpowiedz
wiem co to znaczy sama mialam taki czyrak byl bardzo bolesny- udalam sie do lekarza bo trzeba bylo go wyciac i prawdopodobnie ciebie to tez nie ominie( ja probowalam wszystkiego). Nie chce ciebie straszyc ale jesli bedziesz miala takiego pecha jak ja to po zlym wycieciu czyraka, niedokladnym powstala u mnie przetoka doodbytnicza to jest dopiero koszmar. Najpierw dwa miesiace zmiana saczkow bo rana nie chciala sie zagoic, a potem wyrok. Operacja przetoki nie dosc ze trwa dlugo to potem masz w pupie loche wielkosci piesci. Nie chce cie straszyc ale na twoim miejscu znalazlabym lekarza i to dobrego, ktory bedzie wiedzial czym jego niedokladnosc moze sie skonczyc dla pacjenta. Zycze powodzenia
|
Anonim
|
# Posted: 6 Lut 2010 15:43
Odpowiedz
ja tak czekalam az sie sam wyleczy ..i jak trafilam do lekarza, to powiedzial, ze na szczsnienie nie doszło do sepsy...
|
:)
|
# Posted: 7 Lut 2010 19:07
Odpowiedz
Zagdzam sie DO LEKARZA I TO SZYBKO!!!!!!!!!!!
a ta cebulka podsmarzana to wprost świetna jest :D:D:D:D:D ale sie uśmiałam.....
|