| Autor |
Wiadomość |
Anonim
|
# Posted: 3 Sty 2010 13:23
Odpowiedz
czy jest ktoś z tą chorobą,potrzebuje porady i wsparcia.
|
|
|
lilla
|
# Posted: 4 Sty 2010 15:49
Odpowiedz
ja osobiście znam wielu ludzi jednym z nich jest muj syn ale nie napisałes jakiej odpowiedzi potrzebujesz bo nie zadales zadnego pytania
|
Anonim
|
# Posted: 6 Sty 2010 15:07
Odpowiedz
Tak ,dzięki sprawdzałam czy to działa, bo jakoś w to nie wierzyłam ,że ktoś się odezwie.
|
Anonim
|
# Posted: 6 Sty 2010 15:44
Odpowiedz
Hej,chciałam zapytać czy przy tej chorobie mogą być takie objawy, czy mam sie martwić i szukać gdzie indziej.Bo mój synek stał się ostatnio nadpobudliwy,drażliwy i płaczliwy ma napady złości,jest tak jakby gdzieś obok i nie potrafi czasem się skupić.Stał się lękliwy i nie zostanie ,ani na 5 s. sam,nie mogą być przymknięte drzwi do łazienki gdy się załatwia.Lubi rytmiczny hałas,i robi czasem coś w rytmie,ma problemy zapamiętywaniem.Dodam że jest jakiś rok a epil. wykryto nie dawno,wprawdzie ma 4 lata ale czy to wszystko tłumaczy.Zawsze i wciąż ma dużą wyobraźnie ,jest bardzo kreatywny i inteligentny (tak ogólnie). I ostatnio mamy okropny problem zjedzeniem ,może jakaś rada z doświadczenia(na niejadka).Myślę że to może przez te tabletki ,ale czy ja go mogę jk by co przegłodzić(jak nie to nie).
|
blendshe
Użytkownik
|
# Posted: 29 Sty 2010 17:24
Odpowiedz
witam..Skoro twoj synek ma 4latka i mało je a przy tym zazywa leki na padaczke....tzn. ze przez leki ma brak apetytu (moze lekarz powinien zmienic mu leki na inne to wtedy zacznie jesc) wiem to bo tez choruje na padaczke juz 10 lat....i jak zazywalam tabletki to tez wcale mi sie jesc nie chcialo ....z czasem zmienilam je ...Polecam leki Kepra depakina chrono i Trileptal -naprawde sa mocne i dobre. Skolei odradzam Lamitrin -po tym leku mialam duszności i wielka wysypke....
|