Michurra
Użytkownik
|
# Posted: 3 Sty 2010 15:01
Odpowiedz
Witam, mam problem i mam nadzieję, że uzyskam tutaj pomoc. Mam dwa objawy anoreksji. Nie jestem chora. Ale faktem jest to, że dbam o figurę. Dobrze się czuję będąc bardzo chudą. 47 kg przy 170 cm. Jem dużo. Nawet bardzo dużo, ale moje pożywienie ma małą ilość kalorii, bo to głównie warzywa i owoce, ale też od czasu do czasu mięso, nabiał, pieczywo, kasze, soja, miód, dżem, słodycze. Spożywam dziennie jakies 1200 kalorii, tak średnio. Okres zatrzymał mi się kilka miesięcy temu i to jest właśnie jeden z objawów. A drugi to właśnie niska waga. Kiedyś miałam więcej wspólnego z tą chorobą. Teraz to już przeszłość. Na szczęście. Jedynie chciałabym utrzymać tą wagę 47 kg. Poza brakiem miesiączki nic innego mi nie dolega. Nie brakuje mi energii, nie mam depresji, jestem szczęśliwym człowiekiem. I właśnie za bardzo nie wiem co mam z tym zrobić. Bo ten brak miesiączki spędza mi sen z oczu. Byłam u ginekologa. Przypisał mi luteine. Czekam na efekty. I już powinnam dostać ten okres. Ostateczny termin wg ulotki to wtorek, czyli jeszcze dwa dni, ale bardzo sie nie cierpliwie. Co mam zrobić jeśli nie dostanę?
|