Login  Hasło 
Zapomniałeś hasła? | Zarejestruj się!
Sprawdź czy temat już istnieje: 
Jeśli nie, dodaj nowy temat (na dole strony).
zdrowie.flink.pl / Forum Zdrowie / Skuteczne srodki na wzmocnienie wlosow
<< . 1 . 2 .
Autor Wiadomość
marchewa
Użytkownik
# Posted: 20 Cze 2010 23:26
Odpowiedz 

Niestety ale nie przyspieszysz porostu włosów, niektóre włosy rosną szybciej, inne wolniej, a jeszcze inne zatrzymują się po prostu na pewnej długości. Pewnie jak wzmocnisz włosy to będą one zdrowsze i będą ładniej wyglądały, nie jestem jednak przekonana czy zaczną szybciej rosnąć

Anonim
# Posted: 4 Lis 2010 11:37
Odpowiedz 

Na wzmocnienie włosów polecam gorącą kurację z olejkami rozmaryn, ylang ylang polskiej firmy Marion kosmetyki. Włosy po niej wzmacniają się, zapobiega ona ich wypadaniu i przesuszaniu. Olejek rozmarynowy i yang yang przyspieszają również porost włosów.

kinka
Użytkownik
# Posted: 4 Lis 2010 23:10 - Edytowany przez: kinka
Odpowiedz 

Mnie fryzjerka zawsze mówi, że na ładne włosy trzeba podziałać przede wszystkim od środka, głównie odpowiednią, wartościową i urozmaiconą dietą, no a przy takich problemach jak Twoje wspomóc się jakimś suplementem. Ja biorę Gal uroda, bo po ciążach włosy i paznokcie miałam w opłakanym stanie i pomogło.

evabiedrona87
Użytkownik
# Posted: 8 Lis 2010 22:20
Odpowiedz 

ja polecam Vitapil - róznice widac już po tygodniu - wlosy sa mniejobciązone, i mniej ich wypada, zarówno podczas mycia jak i podczas czesania. obowiązkowo także balsamy trzymane przez 1 h pod ręcznikiem wczśniej nagrzanym np na kaloryferze!

ewel09
Użytkownik
# Posted: 19 Lis 2010 12:39
Odpowiedz 

Można znaleźć bardzo dużo specyfików na wzmocnienie włosów, skóry i paznokci ja jednak proponuje "Evelle" jest tani i bardzo skuteczny. Dzięki temu mam mocne włosy i mocne paznokcie. Gorąco polecam. Możecie go znaleźć na http://www.dobra-apteka.pl/ jest tam bardzo dużo takich suplementów. Ja też kiedyś stosowałam maskę z żółtek pomagała ale nie tak jak evelle. Pozdrawiam.

joahim
Użytkownik
# Posted: 23 Lis 2010 11:19 - Edytowany przez: joahim
Odpowiedz 

Nie ma nic lepszego na włosy niż Skrzypowita .Włosy wypadaly mi garściami , były bez połysku , po kuracji włosy stały się lśniące , silne i nie wypadają .Polecam!

http://alejka.pl/n-p-pharma-skrzypovita-80-kaps.ht ml

Anonim
# Posted: 13 Gru 2010 20:02
Odpowiedz 

hej dziewczyny wiem cos nie cos o włoskach i jej pielegnacii. przez 4 lata przedluzalam roznymi metodami i wtedy poniszczylam wlosy mocno ale to jeszcze nic jak zaczelam rozjasniac na blond...tragedia. powiem ze cement czy maseczki z daglasa nic nie pomagaja.dzis juz 2 miesiace nic z nimi nie robie i jest efekt. juz sie nie krusza co prawda mam odrost duzy i nie moge patrzec w lustro ale wlosy sa lepsze ja uzywam nawilzajacej maski z daglas FEKKAI PROTEIN Rx - to maska nawilzajaca gleboko. koszt to ok100 zl ale jest niezla,czasem robie maseczke z jajka dodaje tam majonez cytryne i oliwe,codzienie biore tabletki INNEOV nie wypadaja mi wlosy po nich. moja przyjacioka poleca ta henna dax czy jakos tak..mowi ze odrastaja jej nowe wloski po tej odzywce.ja czasem kupuje tez te biosylki z jedwabem niezle calkiem,a te nivea czy te inne rosmanoskie itd to srednie sa szkoda kasy lepeij cos lepszego kupic dolozyc pieniedzy. ps co do tych jedwabiow malych to sa beznadziejne po nich jeszcze gorzej mi sie wlosy wysuszaja jak juz cos to loreala koszt to ok 50 zl,taka zolta butelka pozdrawiam

Anonim
# Posted: 13 Gru 2010 20:07
Odpowiedz 

jesli przetestowalyscie cos na sobie i jest naprawde skuteczne to piszcie,jakas metoda domowa lub maska ...dziekuje z gory pozdrawiam ps to ja nonim czyli MARTA Z BIAŁEGOSTOKU.

Anonim
# Posted: 16 Lut 2011 10:06
Odpowiedz 

przede wszystkim nie wolno farbować włosów - bo to jest główna przyczyna osłabienia włosów. Bardzo dobra jest Skrzypovita o której tu juz ktoś pisał i nie działa destrukcyjnie na organizm. W zeszłym miesiacu dostałam ją na promocji w Za Grosze w Knurowie i do dzisiaj stosuję. więc moge to polecić:-)

kalinka77
# Posted: 6 Mar 2011 14:15
Odpowiedz 

ja też korzystam ze Skrzypovity tak jak Kalinka z dwóch powodów; po pierwsze pomaga, a po drugie bo nie jest az tak droga jak inne specyfiki te włosy. Z tymże bede musiał skoczyc u siebie w Płocku do tej za grosze i zobaczyc ile tam kosztuje, bo jak te 15 to jeszcze taniej niz ja teraz płace:-)

<< . 1 . 2 .
Twoja wypowiedź
Pogrubienie  Kursywa  Podkreślenie  Link do obrazka  Link do strony 

» Login  » Hasło 
Możesz podać tylko login bez hasła - nie ma konieczności rejestracji.
Login tymczasowy nie może być taki jak zarejestrowanego już użytkownika.

Pytania i odpowiedzi są pisane przez wszystkich użytkowników i nie są weryfikowane!
Pamietaj by przed zastosowaniem się do rad użytkowników, skosultować je z Twoim lekarzem. Tylko badania i wywiad lekarski poparty historią choroby są podstawą do leczenia.
Wygenerowane przez simple bulletin board miniBB™ © 2001-2012

Twój portal
zajrzyj na forum

1. Zapisz się na magazyn
  2. Forum zdrowie
  3. Zasugeruj temat
  4. Opinie o stronie

Zdrowie i medycyna
Archiwum artykułów

1. Aktywność fizyczna
  2. Alergia
  3. Alergiczne zapalenie spojówek
  4. Anemia
  5. Anoreksja
  6. Artroskopia
  7. Astma oskrzelowa
  8. Badanie krwi
  9. Biegunka
  10. Bolesne miesiączkowanie
  11. Ból gardła
  12. Bóle brzucha
  13. Bóle głowy
  14. Bóle karku
  15. Bulimia
  16. Chora wątroba
  17. Choroba lokomocyjna
  18. Choroba Wieńcowa
  19. Choroby jamy ustnej
  20. Choroby mężczyzn
  21. Chrapanie i bezdech senny
  22. Depresja
  23. Depresja sezonowa
  24. Dna moczanowa
  25. Gastroskopia
  26. Gorączka
  27. Grypa
  28. Grzybica stóp
  29. Hemoroidy
  30. Infekcje dróg oddechowych
  31. Infekcje układu moczowego
  32. Jak dbać o serce?
  33. Kamica żółciowa
  34. Kamienie nerkowe
  35. Kandydoza pochwy
  36. Kaszel
  37. Katar
  38. Katar alergiczny
  39. Krwawienie z nosa
  40. Łupież
  41. Łzawienie oczu
  42. Menopauza
  43. Miażdżyca
  44. Migrena
  45. Mononukleoza
  46. Nadciśnienie tętnicze
  47. Nadmierna senność
  48. Nadmierne pocenie
  49. Narkotyki u dziecka
  50. Nerwica
  51. Niedoczynność tarczycy
  52. Niedrożność jelit
  53. Nudności i wymioty
  54. Omdlenia
  55. Oparzenia słoneczne
  56. Opryszczka
  57. Osteoporoza
  58. Otyłość
  59. Owrzodzenia podudzi
  60. Padaczka
  61. Palenie
  62. Pierwsza pomoc
  63. Pierwsza pomoc w różnych przypadkach
  64. Pokrzywka
  65. Poślizgnięcia na lodzie
  66. Probiotyki
  67. Problemy z zaśnięciem
  68. Próchnica zębów
  69. Przerost migdałków
  70. Przerost prostaty
  71. Przykry zapach z ust
  72. Roztocze kurzu domowego
  73. Rwa kulszowa
  74. Stres
  75. Szczepienia ochronne
  76. Świnka
  77. Tanoreksja
  78. Trądzik
  79. Udar mózgu
  80. Ukąszenie żmii zygzakowatej
  81. Urazy głowy
  82. Witaminy
  83. Wrzody żołądka i dwunastnicy
  84. Wzdęcia brzucha
  85. Zaćma
  86. Zapalenie wyrostka robaczkowego
  87. Zapalenie ucha środkowego
  88. Zapalenie zatok
  89. Zaparcia
  90. Zawał serca
  91. Zawroty głowy
  92. Zdrowe stopy
  93. Zespół jelita drażliwego
  94. Zespół napięcia przedmiesiączkowego.
  95. Zespół suchego oka
  96. Zgaga
  97. Zwyrodnienia stawów
  98. Żylaki kończyn dolnych