| Autor |
Wiadomość |
marchewa
Użytkownik
|
# Posted: 20 Cze 2010 23:26
Odpowiedz
Niestety ale nie przyspieszysz porostu włosów, niektóre włosy rosną szybciej, inne wolniej, a jeszcze inne zatrzymują się po prostu na pewnej długości. Pewnie jak wzmocnisz włosy to będą one zdrowsze i będą ładniej wyglądały, nie jestem jednak przekonana czy zaczną szybciej rosnąć
|
|
|
Anonim
|
# Posted: 4 Lis 2010 11:37
Odpowiedz
Na wzmocnienie włosów polecam gorącą kurację z olejkami rozmaryn, ylang ylang polskiej firmy Marion kosmetyki. Włosy po niej wzmacniają się, zapobiega ona ich wypadaniu i przesuszaniu. Olejek rozmarynowy i yang yang przyspieszają również porost włosów.
|
kinka
Użytkownik
|
# Posted: 4 Lis 2010 23:10 - Edytowany przez: kinka
Odpowiedz
Mnie fryzjerka zawsze mówi, że na ładne włosy trzeba podziałać przede wszystkim od środka, głównie odpowiednią, wartościową i urozmaiconą dietą, no a przy takich problemach jak Twoje wspomóc się jakimś suplementem. Ja biorę Gal uroda, bo po ciążach włosy i paznokcie miałam w opłakanym stanie i pomogło.
|
evabiedrona87
Użytkownik
|
# Posted: 8 Lis 2010 22:20
Odpowiedz
ja polecam Vitapil - róznice widac już po tygodniu - wlosy sa mniejobciązone, i mniej ich wypada, zarówno podczas mycia jak i podczas czesania. obowiązkowo także balsamy trzymane przez 1 h pod ręcznikiem wczśniej nagrzanym np na kaloryferze!
|
ewel09
Użytkownik
|
# Posted: 19 Lis 2010 12:39
Odpowiedz
Można znaleźć bardzo dużo specyfików na wzmocnienie włosów, skóry i paznokci ja jednak proponuje "Evelle" jest tani i bardzo skuteczny. Dzięki temu mam mocne włosy i mocne paznokcie. Gorąco polecam. Możecie go znaleźć na http://www.dobra-apteka.pl/ jest tam bardzo dużo takich suplementów. Ja też kiedyś stosowałam maskę z żółtek pomagała ale nie tak jak evelle. Pozdrawiam.
|
joahim
Użytkownik
|
# Posted: 23 Lis 2010 11:19 - Edytowany przez: joahim
Odpowiedz
Nie ma nic lepszego na włosy niż Skrzypowita .Włosy wypadaly mi garściami , były bez połysku , po kuracji włosy stały się lśniące , silne i nie wypadają .Polecam!
http://alejka.pl/n-p-pharma-skrzypovita-80-kaps.ht ml
|
Anonim
|
# Posted: 13 Gru 2010 20:02
Odpowiedz
hej dziewczyny wiem cos nie cos o włoskach i jej pielegnacii. przez 4 lata przedluzalam roznymi metodami i wtedy poniszczylam wlosy mocno ale to jeszcze nic jak zaczelam rozjasniac na blond...tragedia. powiem ze cement czy maseczki z daglasa nic nie pomagaja.dzis juz 2 miesiace nic z nimi nie robie i jest efekt. juz sie nie krusza co prawda mam odrost duzy i nie moge patrzec w lustro ale wlosy sa lepsze ja uzywam nawilzajacej maski z daglas FEKKAI PROTEIN Rx - to maska nawilzajaca gleboko. koszt to ok100 zl ale jest niezla,czasem robie maseczke z jajka dodaje tam majonez cytryne i oliwe,codzienie biore tabletki INNEOV nie wypadaja mi wlosy po nich. moja przyjacioka poleca ta henna dax czy jakos tak..mowi ze odrastaja jej nowe wloski po tej odzywce.ja czasem kupuje tez te biosylki z jedwabem niezle calkiem,a te nivea czy te inne rosmanoskie itd to srednie sa szkoda kasy lepeij cos lepszego kupic dolozyc pieniedzy. ps co do tych jedwabiow malych to sa beznadziejne po nich jeszcze gorzej mi sie wlosy wysuszaja jak juz cos to loreala koszt to ok 50 zl,taka zolta butelka pozdrawiam
|
|
|
Anonim
|
# Posted: 13 Gru 2010 20:07
Odpowiedz
jesli przetestowalyscie cos na sobie i jest naprawde skuteczne to piszcie,jakas metoda domowa lub maska ...dziekuje z gory pozdrawiam ps to ja nonim czyli MARTA Z BIAŁEGOSTOKU.
|
Anonim
|
# Posted: 16 Lut 2011 10:06
Odpowiedz
przede wszystkim nie wolno farbować włosów - bo to jest główna przyczyna osłabienia włosów. Bardzo dobra jest Skrzypovita o której tu juz ktoś pisał i nie działa destrukcyjnie na organizm. W zeszłym miesiacu dostałam ją na promocji w Za Grosze w Knurowie i do dzisiaj stosuję. więc moge to polecić:-)
|
kalinka77
|
# Posted: 6 Mar 2011 14:15
Odpowiedz
ja też korzystam ze Skrzypovity tak jak Kalinka z dwóch powodów; po pierwsze pomaga, a po drugie bo nie jest az tak droga jak inne specyfiki te włosy. Z tymże bede musiał skoczyc u siebie w Płocku do tej za grosze i zobaczyc ile tam kosztuje, bo jak te 15 to jeszcze taniej niz ja teraz płace:-)
|