| Autor |
Wiadomość |
marieanne@poczt a.fm
|
# Posted: 13 Sty 2010 11:28
Odpowiedz
jakie sá skuteczne srodki na wzmocnienie wlosow?mam problem z zapuszczeniem wlosow:(,wciaz sá tej smej dlugosci.co robic?proszé o wskazowki.
|
|
|
Anonim
|
# Posted: 15 Sty 2010 12:40
Odpowiedz
Myj włosy w chlebie RAZOWYM. Ciemnym dobre by było by to był wypiek,domowy. To nie jaja. Ruski sposób.
|
Anonim
|
# Posted: 15 Sty 2010 13:10
Odpowiedz
dziékujé i sprobujé:))pozdr.
|
Anonim
|
# Posted: 15 Sty 2010 15:10
Odpowiedz
Cynk i preparaty na bazie skrzypu - działają dobrze na skórę, włosy i paznokcie (dostępne w aptece). Spróbować możesz też odżywek do włosów (w drogeriach).
|
inka80
Użytkownik
|
# Posted: 14 Mar 2010 23:18
Odpowiedz
Z szamponów i odżywek dobre są z serii PROLAB. Mozesz też kupic ampułki i wcierac ich zawartosc pred myciem. Włosy wmocnią Ci się po tej kuracji i to znacznie.
|
kalinka77
|
# Posted: 17 Mar 2010 12:43
Odpowiedz
Ja kupuje Skrzypovitę w Aptece za Grosze. I pomaga nie tylko na włosy ale i na cere czy na "pazurki"..hi hi hi...no i co ważne jest ona tam tania - jakieś 15 zł. I dla mnie jest suuuuper:-)
|
cynia
Użytkownik
|
# Posted: 7 Kwi 2010 17:52
Odpowiedz
Podcinaj regularnie końcówki i polecam Ci w 100% naturalne kosmetyki do pielęgnacji włosów pat&rub, szampon i odżywkę z serii wzmocnienie i objętość. Kosmetyki te zawierają wyciągi z roślin stymulujące rośnięcie włosów, ponadto sprawiają że włosy wyglądają zdrowo i fajnie się układają.
|
|
|
Anonim
|
# Posted: 8 Kwi 2010 12:35
Odpowiedz
Ja sam kupuję Belissę, bo skrzypowita niestety niewiele mi pomogła. Myję włosy szamponem wzmacniającym Pat&Rub, na dodatek dobrze jest też używać jakiejś odżywki np. Wax. Niestety takie kuracje powinny być długookresowe, bo od razu włosy się nie wzmocnią. Ja widzę u siebie poprawę znaczną, jednak na efekty musiałam poczekać.
|
Elizka
Użytkownik
|
# Posted: 8 Kwi 2010 16:10
Odpowiedz
A moze warto zastosowac jakies preparat wzmacniajace, moze cos z tych co podaja dziewczyny w postach powyzej. U mnie w pracy duzo dziewczyn lyka tran, podobno po nim skora staje sie bardziej odzywiona, a przy okazji wzmacnia wlosy i paznokcie.
|
arpka
Użytkownik
|
# Posted: 8 Kwi 2010 20:52
Odpowiedz
zdecydowanie polecam naturalną hennę wax - ciepła kąpiel w połączeniu z dobroczynnym kompresem na włosy - murowana poprawa. Włosy zdecydowanie są silniejsze i zdrowsze. Co do szamponów to ostatnio przerzuciłam się na ekologię bo dosyć mam tych chemicznych specyfików które opórcz zapachu nie wnoszą ze sobą nic dobroczynnego. Odkąd stosuję szampon regeneracyjny z kozieradką pat&rub wybieram mniej włosów z odpływu no i na szczotce tez ich jest mniej.
|
Anonim
|
# Posted: 12 Kwi 2010 21:03
Odpowiedz
Na wzmocnienie włosów to najlepiej olejek rycynowy wymieszany z żółtkiem i oliwą z oliwek. Maskę taką nakładamy na włosy i trzymamy kilka godzin. Szampony z kolei to Goldwell i Pat&Rub. Jedwab do włosów też jest obowiązkowy, no i po każdorazowy myciu włosów płukanie naparem ze skrzypu polnego i pokrzywy.
Ja żadnych suplementów nigdy nei stosowałam i mam grube i ładne włosy (tak mówią ludzie :P).
|
mastas
Użytkownik
|
# Posted: 10 Cze 2010 13:02
Odpowiedz
Też się przychylam do Prolabu, w aptece mi go farmaceutka polecała. Działa silnie bo 3 fazowo no i to lecznicza seria a nie kosmetyk z marketu. To ważna myślę bo z włosami nie ma żartów. A , ja jestem faktycznie zadowolona.
|