| Autor |
Wiadomość |
olalp
Użytkownik
|
# Posted: 22 Sty 2010 16:41
Odpowiedz
Czy sa apteki internetowe warte zaufania, duzo roznych historii slyszalam..
|
|
|
tombek
Użytkownik
|
# Posted: 26 Sty 2010 05:45
Odpowiedz
Pewnie, ze tak, polecam superatpeka.pl
|
olalp
Użytkownik
|
# Posted: 9 Lut 2010 12:31
Odpowiedz
a oni nie upadli? mozna u nich zamawiac dalej?
|
Ludi
|
# Posted: 18 Lut 2010 14:30
Odpowiedz
To jest super http://apteka.magiczna.com!
|
cynia
Użytkownik
|
# Posted: 21 Lut 2010 20:14
Odpowiedz
A ja polecam doz.pl
|
jurek64
Użytkownik
|
# Posted: 23 Lut 2010 23:15
Odpowiedz
nie nie nie - narazie bądźmy tradycjonalistami i trzymajmy się aptek "normalnych". Ja mam swoją ulubioną aptekę na Złotej 60 w Warszawie i tam chodze o wielu lat - ide widze, że jest promocja na np. Hepatil 30% to wiem że te 30% dostane. A jak mam to samo kupować w sieci to moge dostać, ale rachunek....30% większy:-). To już żart, ale często słyszałem, że ludziska byli nie zadowoleni z zakupów intermetowych, choć nie zawsze tak musi przecież być/
|
Ala
|
# Posted: 24 Lut 2010 09:35
Odpowiedz
Lepiej kupować w tradycyjnych aptekach, zawsze można się poradzić farmaceuty. Nie zawsze leki reklamowane w telewizji są najlepsze i najtańsze, a farmaceuta może polecić coś o podobnym działaniu, ale w niższej cenie. Takich leków jest mnóstwo, bo firmy farmaceutyczne konkurują miedzy sobą i produkują podobne leki. Polecam zawsze prosić o pomoc farmaceutę. Dlatego wydaje mi się, że lepiej kupować w tradycyjnych aptekach. Chociaż nie przekreślam zakupów przez internet w ogóle. W internecie często można kupić dużo taniej kosmetyki i takie zakupy są na pewno wygodniejsze :)
|
|
|