| Autor |
Wiadomość |
Anonim
|
# Posted: 27 Sty 2010 22:09
Odpowiedz
co na stres?
|
|
|
Anonim
|
# Posted: 28 Sty 2010 12:53
Odpowiedz
relax, kompiel, gorące mleko.
|
Jerzy
Użytkownik
|
# Posted: 28 Sty 2010 12:59
Odpowiedz
Ja uznaję dwie metody: wysiłek fizyczny i melisa.
W artykule Stres masz temat "Jak sobie pomóc", może Ci pomoże.
|
change
Użytkownik
|
# Posted: 29 Sty 2010 11:41
Odpowiedz
'relax, kompiel, gorące mleko.' dobry pomysł, ale wyrzuciłabym gorące mleko, a dodałabym gorącą gęstą czekolade, muzyke uspokajającą ewentualnie wzbogacający nas duchowo i emocjonalnie film :) Wyjście do kina równiez może nas skutecznie odstresować.
|
Anonim
|
# Posted: 2 Lut 2010 01:22
Odpowiedz
A co z suplementów diety, nieuzależniającego możecie polecić na stres i dlaczego?
|
Anonim
|
# Posted: 5 Lut 2010 09:29
Odpowiedz
Jeżeli nie pomagają Ci naturalne metody jak ciepłe mleko, ciepła kąpiel, kieliszek ulubionego alkoholu to przejdz sie do apteki i popytaj o coś ziołowego. Jest dużo środków. Ja brałam kilka. Pomagaja się wyciszyć. Ostatnio zażywam w takich przypadkach RELAMAX B6. Melisa, magnez i vit B6. Pomaga:)
|
AlaDonna
Użytkownik
|
# Posted: 5 Lut 2010 14:38
Odpowiedz
A co to takiego ten relamax? Boję sie eksperymentów, uzależnienia od jakis leków. Ale z drugiej strony zauważyłam, że coraz cześciej siegam po drinka, latem łyczek piwa na balkonie, zimą grzane wino sobie robię - jakoś sie nie moge tak wyciszyć...
|
|
|
AlaDonna
Użytkownik
|
# Posted: 5 Lut 2010 15:09
Odpowiedz
wysiłek fizyczny i melisa. Czytalam ten artykuł. I coż, nie odkryli nic nowego - nie da sie tego uniknąć;-) Masz racje z tym wysiłkiem fizycznym, ale zimą to mi nie chce sie nawet na spacer pójść, zwłaszcza jak tak wieje. A co do melisy, to myślisz , że to działa? herbatkę taką kiedys kupiłam nawet, ale smak miała niezbyt...
|
Anonim
|
# Posted: 6 Lut 2010 15:38
Odpowiedz
sprawdź sobie na internetowych stronach aptek co to ten relamax, własnie po przeczytaniu waszej rozmowy sprawdziłam, bo tez jestem zainteresowana tym tematem. Wygląda na to, że to tylko melisa z dużą dawką magnezu, wiec nie uzależni nas raczej ;-) 8 zł kosztuje. Tylko pytanie ile kapsułek trzeba łyknąć, żeby zadziałało.
ja mam ostatnio taki okres, ze sie przestawiłam i chodze spac nawet o 3 w nocy, za to dzis, sobote, wstalam po 11-tej. A w tygodniu trzeba rano do pracy i jestem nieprzytomna. Ale nie moge sie wczesniej polozyc, bo mi sie w glowie mysli kłębią i sie przewracam z boku na bok...
|
Anonim
|
# Posted: 8 Lut 2010 14:16
Odpowiedz
Ja brałem relamax swojego czasu jak mnie szefowa mocno wkurzała. Rano przed pracą jdna tabletka, po południu jak za długo musiałem patrzeć na szefowa druga tabletka. I było ok.
|
grzesiu
Użytkownik
|
# Posted: 24 Sty 2011 11:49
Odpowiedz
Ja przed sesją zacząłem przyjmować StressOff. Mało znany preparat ale to co mnie do niego przekonało to całkowicie naturalny skład. Nawet otoczka kapsułki ;) Co do efektów... Trochę wyluzowałem, zdystansowałem, już nie mam aż takich kłopotów z koncentracją. Albo wiara w jego działanie czyni cuda albo faktycznie ma on jakiś wpływ na moje samopoczucie.
|