czarnaaa124
Użytkownik
|
# Posted: 28 Sty 2010 09:46
Odpowiedz
hej. od kilku miesiecy mam pewne problemy. podejrzewam zapalenie pecherza. moj problem polega na tym iz podczas oddawania moczy czuje pieczenie, gdy wezme poranna kapiel lub przebywam w zimnie dostaje 'ataku' w postaci bolu w dolnej czesci brzucha oraz pieczenia podczas oddawaania moczu i nawet jak nie robie tego. bylam u lekarzy. przepisywali mi jakies antybiotyki, lecz one nie pomogly, bylam w szpitalu na przeswietleniu pecherza i nerek, lecz nic nie wykryto. problem polega tez na tym, ze mieszkam w Anglii i nie potrafie jeszcze angielskiego ani moja rodzina i trudno nam sie dogadac z lekarzami. nie wiem co mam robic. moze ktos mial taki przypadek? ze sa dwie opjawy pieczenie bezustane oraz podczas siusiania i bol w pecherzu.lecz kilka antybiotykow nie podzaialalo? (antybiotyki na zapalenia i infekcje) mam tak od kilku miesiecy , prosze pomozcie, codziennie cierpie, mam teo dosyc...
ps - mialam juz zapalenie pecherza nie raz , poniewaz jestem podatna, ale pomagaly mi zawsze 2 tabletki furaginu, tym razem nie pomogly... bralam je kilka dni i nic nie podzialalo
dziekuje z gory wam.
|