| Autor |
Wiadomość |
Anonim
|
# Posted: 2 Lut 2010 14:28
Odpowiedz
Rzucam palenie za pomocą nowgo gadzetu e-papierosa. Palę e-petka cały miesiąc i jestem bardzo zadowolony co będę powtarzać. Po pierwsze oszczędności po drugie mam nadzieję, że uda mi się za jego pomocą rzucić ten wstretny nałóg. Plusem elektronicznego jest tez to ze nie smierdzi i nie pozostawia zapachu w pomieszczeniu i na ubraniach.... Polcam artykuł czym jest e-papieros na www.ebull.pl/epapieros Zszedłem już z dawki mocnej na średnią i jest wystarczająca.. mam nadzieję, że jeszcze miesiąc i zerwę całkowicie z nałogiem i zonka zadowolona, że nei smrodze już w domu :) Pozdrawiam
|
|
|
sierars1
|
# Posted: 3 Lut 2010 02:10
Odpowiedz
Tego gadżetu nie potrzebowałem z dziennej dawki 30 papierosów przez 20 lat rzuciłem palenie w przeciągu 5 godzin wystarczy chcieć, a nie zadawalać się jakimiś gadżetami :))
|
Minio
|
# Posted: 3 Lut 2010 11:55
Odpowiedz
Słuchałem niedawno audycji na trójce poświęconej e-papierosom i organizacje zdrowotne podkreślały tam, że działanie tego produktu nie było badane (nie ma atestów czy coś). Zapewne trochę zdrowiej jest palić e-papierosa od zwykłego.. W każdym razie jeśli ktoś chce rzucić palenie to przede wszystkim musi chcieć - nawet w tych reklamach plastrów i gum, podkreślają, że przeznaczone są dla osób zdeterminowanych do rzucenia palenia, a jak ktoś jest zdeterminowany, to wspomagacze nie są mu potrzebne.
|
AlaDonna
Użytkownik
|
# Posted: 5 Lut 2010 14:41
Odpowiedz
kup sobie ksiazke "Jak skutecznie rzucic palenie" - ponad roku juz nie palę. A takie gadzety ...nie wierzę, zbyt duzó razy próbowałąm z gumami, plastrami itp. Psychikę trzeba zmienić nie gadzet.
|