| Autor |
Wiadomość |
monika27
|
# Posted: 5 Mar 2010 23:07
Odpowiedz
Wtam.Od dluzszego czasu moj partner ma na ciele dziwna wysypke,oprocz dloni i twarzy,w pachwinach i na penisie jest tego najwiecej.Wysypka jest zroznicowana,bo na klatce piersiowej sa ta lekko wypukle ,rozowe plamki,sa wszedzie na stopach w pepku,a w okolicach intymnych wyglada to inaczej ,sa to jakby babelki i jest ich bardzo duzo,do tego strasznie swedzi.bylismy u dermatologa,ale pani doktor stwierdzila ze dokladnie niewie co to jest,wyglada to na świąt ,przepisala leki masc-clarityne i tabletki-clobederm.nic niepomaga.prosimy o pomoc!
|
szansa
Użytkownik
|
# Posted: 6 Mar 2010 14:02
Odpowiedz
Witam. Zastanawiam się czy czasem Twój partner nie skoczył gdzieś w bok. Przypszczam, że to może być choroba weneryczna ale nie widzę pacjenta, więc mi trudno stwierdzić. Jeżeli bymiał jakieś tylko na dłoniach to mógłbym stwierdzić faktycznie jakąś grzybicę. Jak opisujesz, że ma także na członku więc przypuszczam iż zaraził się od jakieś partnerki na boku. To tylko moje przypuszczenia. Jeśli możesz opiasć to dokładniej.
|
monika27
|
# Posted: 6 Mar 2010 18:13
Odpowiedz
Witam ,skok w bok odpada,napewno.Ta cala wysypka trwrwa juz dosc dlugo.Npoczatku pojawila sie tylko na ramionach i jakby schodzila nizej.wygladalo to jak potowki.takie chropowate pikielki,z ktorych wychodzila biala mazia,nieswedziala.Zczasem zaczela sie pojawiac na klatce piersiowej,w pepku,zaczelo to wygladac inaczej,wypukle pikle o rozowym kolorze,zaleznie od pory dnia przybierala cimniejszy kolor,prawie czerwony,i zaczela swedziec.przelewalo sie dalej na calo,na łydki,wewnetrzne strony kostek,stopy,dopiero na koncu wysypalo go na pachwinach,i penisie.poki niezaczyna tego drapac wszystko jest ok.ppamietam ze kiedys tez mial problemy taki problem ale wysypka niebyla tak uporczywa,niepamietamy dokladnie co to bylo,dostal jakies tabletki i zeszlo,a teraz nic.Lekarz powiedzial ze to choroba przewlekla i bedzie wracalo,ale dokladnie niepotrafil powiedziec co to jest dokladnie,najgorsze jest to ze to wogule nie schodzi,moze swedzenie troche ustalo,ale ogolnie bez zmian.
|
monika27
|
# Posted: 6 Mar 2010 18:34
Odpowiedz
chcialam jeszcze dodac,ze chyba nie jest to zarazliwe,do tej pory nie zaraziłam sie od partnera.prosze o pomoc,porade,ta cala sytuacja jest strasznie krepujaca i uporczywa,dla mojego partnera i dla mnie.
|
monika27
|
# Posted: 6 Mar 2010 19:26
Odpowiedz
niewiem czy ma to jakies znaczenie,ale na brzuchu partner ma liszaja,teraz od paru dni klatka mu czerwienieje,i szyja promieniuja cieplem,jakby byl po solarium,a wydaje mi sie ze chorobe weneryczna raczej dermatolog wykluczyl.prosze o pomoc.co to moze byc?z gory dziekuje.
|