mrowka79
Użytkownik
|
# Posted: 23 Mar 2010 23:36
Odpowiedz
Mam ciągłe gazy po każdym jedzeniu.Nawet po wodzie.Nie jem zwyklego pieczywa,żadnych fast fodow,smażonego najwyżej duszone.Czy to warzywa czy owoce,jogurt,zdrowe jedzenie-mam ciągłe cuchnące gazy.Jest to POTWORNIE męczące.Staram się jeść zdrowo,ale nic nie pomaga.Jakbym za życia rozkładała się od środka.Błagam o pomoc.Mój lekarz twierdzi,że taka moja natura....co mam jeśc?Już wypróbowałam każdy pokarm.Wszystko trawione jest jak padlina.Nie mam bólów brzucha,jedynie gdy wstrzymuję gazy.
|
sabathius
Użytkownik
|
# Posted: 27 Mar 2010 11:28
Odpowiedz
A nie przesadzasz czasami? Człowiek miewa gazy, średnio każdy musi je "uwolnić" czternaście razy dziennie, a to że tak niby strasznie cuchną... Lekarz twierdzi, że taka natura - ale u dermatologa np. trzeba pokazać o co chodzi;) Tutaj też trzeba się było nadymać:)?
Jesz rzeczy takie jak jogurt - to wywołuje gazy właśnie. Tak samo "zdrowa dieta", po fast foodzie przynajmniej ja tak mam, że "puszczam" znacznie mniej "wiatrów" niż po fasoli.
Jak bardzo Ci przeszkadza, to może spróbuj wziąć coś na te wzdęcia np. Espumisan Easy?
|