| Autor |
Wiadomość |
Fredzia
Użytkownik
|
# Posted: 8 Maj 2010 21:19
Odpowiedz
Proszę o informację jak można sobie pomóc w przypadku bardzo piekących stóp , objawy te męczą mnie w godzinach wieczornych
|
|
|
BIU
|
# Posted: 16 Maj 2010 18:24
Odpowiedz
Spotkałem kolege w aptece.Co ci jest pytam.pekają mi piety i palce u rąk.To bardzo boli.Bylem u lekarza.Wizyta 50 zł plus lekarstwa 100 zł. Ja mu na to. Nic ci nie,pomorze. Przyjedz to ci dam maść nie za darmo. Szybko przyjechał i wzioł nie za darmo,maść. Składu nie znam w, całości. Wiem że mu pomogło bo ona i mnie,pomogła,Bo nie za darmo. Za darmo tylko psy mieso,jedzą.
|
FamilyGuy
Użytkownik
|
# Posted: 17 Maj 2010 14:37
Odpowiedz
Gratuluje pomysłu i polszczyzny. Fredzia byłaś u lekarza z tymi stopami? Masz jakieś inne dolegliwości? Wiem że pieczenie jest częstym objawem u diabetyków. Pęka im skóra na dłoniach i stopach. Oczywiście nie musi to dotyczyć Ciebie. Ale może spróbuj sobie kupić maść w aptece końską maść rozgrzewającą, albo taką: http://www.e-lek.pl/105474,gehwol-med-masc-na,1004 51.html Powinno złagodzić. Jeśli nie, poszukaj tam też innych preparatów?
|
marzenaKRK
Użytkownik
|
# Posted: 22 Cze 2010 13:19
Odpowiedz
Mój brat miał podobny problem. Piekące, swędzące stopy nie dawały mu spokoju. Zaczął używać kremu Steper i objawy znikły. Krem dodatkowo zapobiega różnym rodzajom grzybicy. Ja sama kupiłam sobie Steper w aerozolu i używam profilaktycznie, aby chronić swoje stopy w takich miejscach publicznych jak np. basen czy siłownia.
|