| Autor |
Wiadomość |
klara1975
Użytkownik
|
# Posted: 19 Maj 2010 21:47
Odpowiedz
Trafiłam w necie fajny test zdrowia. Taki, który rzeczywiście dał mi odpowiedzi na pytania, które zadaję sobie wielokrotnie choćby w drodze do pracy. Wykonałam ich wcześniej kilka i wszystkie były słabe, albo bardzo słabe. /* Antyreklama */. Pytanie tylko, czy mogę znaleźć coś podobnego za free, bo zapłaciłam 10 PLN??? KLARA
|
|
|
Anonim
|
# Posted: 19 Maj 2010 22:30
Odpowiedz
Z dobrymi i darmowymi rzeczami, można się spotkać, jeśli wspierają je ludzie dobrej woli. Obawiam się, że żaden rozsądny człowiek, którego jedyną pobudką nie jest naciągnięcie innych na kasę, nie przygotowałby takiego testu. Czytaj jesteś jedną z naiwnych osób, zupełnie nie zorientowaną w temacie, która nie dość, że płaci cwaniaczkom za nic nie warte dane, to jeszcze je poleca. Jeśli chcesz rozsądnie wydać 10zł, w celu uzyskania wiedzy o swoim stanie zdrowia, to udaj się do laboratorium analitycznego, a następnie do swojego lekarza. Trzeba być kretynem, żeby wierzyć w milion za darmowego smsa i prawdomówność takich testów, zwłaszcza że strona którą polecasz łamie polskie prawo. Życzę więcej wyobraźni na przyszłość.
|
klara1975
Użytkownik
|
# Posted: 19 Maj 2010 22:46
Odpowiedz
Jak to fajnie się wypowiadać jako anonim:-) Życzę więcej odwagi na przyszłość!
|
Anonim
|
# Posted: 20 Maj 2010 03:49
Odpowiedz
Strona do której się odwoływałaś, a do której jak widać moderatorzy tego forum ustosunkowali się negatywnie, to też anonim. Brak danych osób ospowiedzialnych za ułożenie testu, brak adresu jednostki za niego odpowiedzialnej, jedynie numer, na który należy wysłać smsa za 10zł. Fajnie naciągać ludzi na kasę, wmawiając im, że w 10 minut znajdą odpowiedź na swoje problemy zdrowotne. Nie chciałem Cię obrazić, tylko zauważyć, że powołujesz się na test, który niczego nie rozstrzyga, a który opublikowny został z naruszeniem prawa i który niczym nie różni się od testów maści poznaj datę swojej śmierci. Możesz oczywiście w niego wierzyć, ale nie oburzaj się jeśli ktoś obnaża prawdę o nim dla dobra innych czytelników.
|
klara1975
Użytkownik
|
# Posted: 20 Maj 2010 08:03
Odpowiedz
Uważam, że 10 PLN to nie majątek, a raport, który dostałam po wypełnieniu testu wcale nie jest taki zły. Oczywiście możesz porównywać go do daty śmierci, ale moim zdaniem różnica jest fundamentalna...
|
slardar
Użytkownik
|
# Posted: 21 Lip 2010 09:47
Odpowiedz
A moim nie. Tak samo jak sprawdź swoją datę śmierci, swoje IQ, to czy ktoś cie kocha, nienawidzi, chce zabić bla bla bla. Naciąganie ludzi, 10 złotych za jednego smsa z wynikami, za które nikt ci nie poświadczy, to moim zdaniem stanowczo za dużo. Strona może nie łamie prawa, bo jest takich mnóstwo, wykorzystują zapewne jakąś lukę w prawie lub niejasność/ niejednoznaczność jakiegoś paragrafu.
|