| Autor |
Wiadomość |
kama2418
Użytkownik
|
# Posted: 24 Cze 2010 20:12
Odpowiedz
witam mam takie pytanie od kilku tyg mam obsesje ze jestem w ciazy biore tabletki anty yasmin okres mam normalnie tzn ostatni dostalam dzien wczesniej niz zazwyczaj ale trwal dzien krocej robilam test wyszedl negatywny powiekszyl mi sie troszkie brzuch tak jabym byla przejedzona wzdety etc czuje jakby wiekszy puls w brzuchy tak jakos dzwnie mi sie przelewa czuje tak jakby laskotanie od lat mam problem z zoladkiem w wyniku brania srodkow przeciwbolowych mam marmurkowata blone zoladka mialam robione usg brzucha i nic u ginekologa bylam 8 marca robil mi usg dopochwowe i przypisal mi kolejna recepte na tab anty czy jest mozliwe aby lekarz nie zauwazym ze jestem w ciazy? Pozdrawiam
|
|
|
BIU
|
# Posted: 4 Lip 2010 16:26
Odpowiedz
Może to ciąża urojona,Pytanie czy miałaś stosunek z męszczyzną?Czy sobie wmawiasz!
|
Anonim
|
# Posted: 5 Lip 2010 13:34
Odpowiedz
nie możliwe, wmawiasz sobie. może po prostu nie masz większych problemów, a musisz się czymś zamartwiać, wyluzuj
|
gonia
Użytkownik
|
# Posted: 5 Lip 2010 13:38
Odpowiedz
nie przejmuj się, ja miałam coś podobnego. miałam obsesje ,że zaszłam w ciąże nawet nie współżyjąc i nadal tak mam, moje życie toczy się od okresu do okresu. głowa do góry! ale lepiej wybierz się do ginekologa, zrób cytologię itp może coś się tam dzieję(nie mam na mysli ciązy)
|
malutkaRoberta
|
# Posted: 15 Paź 2010 18:46
Odpowiedz
tez mam takie pulsy;]
|