| Autor |
Wiadomość |
misiek345
Użytkownik
|
# Posted: 7 Lip 2010 16:28
Odpowiedz
Witam, szukam jakiegoś środka zabobiegajacego grzybicy stóp. Często jestem na siłowni i basenie i boje się,że niedługo może to byc mój problem. tym bardziej,że ostatnio jakoś dziwnie pięką mnie stopy.. ;/;/ co polecacie ??
|
|
|
marzenaKRK
Użytkownik
|
# Posted: 7 Lip 2010 16:36
Odpowiedz
Próbowałeś Kremu Steper? Jest też w aerozolu. Mój brat miał podobny problem i farmaceuta polecił mu Steper. Ja też go używam bo łagodzi wszelkie pieczenia i swędzenia. Poza tym działa na różne rodzaje grzybów bo nie wiesz jaki grzyb zaatakował akurat Twoje stopy. Polecam!:)
|
misiek345
Użytkownik
|
# Posted: 7 Lip 2010 16:50
Odpowiedz
hmm brzmi nieźle :) mam nadzieje,że nie jest to drogi środek ... :] ??
|
marzenaKRK
Użytkownik
|
# Posted: 7 Lip 2010 18:29
Odpowiedz
Wydaje mi się, że ni jest drogi. Z tego co pamiętam płaciłam w aptece ok. 14zł co w porównaniu z innymi produktami wydaje mi się dość tanio. W każdym razie polecam :)
|
Anonim
|
# Posted: 8 Lip 2010 18:59
Odpowiedz
tez polecam steper albo undofen-ale tylko i wylacznie-spray napewno pomorze
|
misiek345
Użytkownik
|
# Posted: 8 Lip 2010 21:27
Odpowiedz
kupiłem dziś steper w aerozolu, po użyciu poczułem nieco ulgę,ale zobaczymy jak będzie po dłuższym stosowaniu.
w zestawie dostałem klapki !!! :D
dzięki za pomoc ;) mam nadzieje,że wszystko będzie ok z moimi stopami :)
|
misio
|
# Posted: 7 Lis 2010 21:56
Odpowiedz
Nie wydawajcie pieniędzy na bzdurne maści albo jakieś aerozole,które nie mają nic wspólnego z leczeniem.Grzybice i drożdżaki leczy się farmakologicznie,służy do tego ITRAGEN,o którym nie powie wam żadna reklama jedynie lekarz nie mający powiązań z firmami farmaceutycznymi.Lek stosunkowo drogi bez recepty,tańszy na,trzeba dokładnie zastosować się do przepisu,tak jak jest napisane,3 serie po 28 kapsułek i po kłopocie.
|
|
|
evabiedrona87
Użytkownik
|
# Posted: 8 Lis 2010 22:16
Odpowiedz
jest wiele praparatów w aptece - farmaceuta Ci poleci co chcesz i za ile.... większość pomaga więc nie ma sie co martwić - ale nie wolno tego problemu zaniedbać....!!!
|