aaaa
|
# Posted: 1 Mar 2012 14:53
Odpowiedz
Cześć ja podobnie jak Ty po przejściu choroby - zwykłego przeziębienia - straciłam węch i smak i tak jak ty czuję wszędzie metal. Nie byłam w czasie przeziębienia u lekarza, potem jak już mi przeszło nie mam węchu i smaku, Stan ten juz utrzymuję się 5 miesiąc. Byłam u laryngologa , kazał mi wlewać po 2 krople do nosa witaminy E i B w płynie - nic nie pomogło a wręcz przeciwnie wydaje mi sie , ze jest gorzej. Wróciłam do niego po pomoc , że mi nie przeszło to stwierdził, ze może to jakies sprawy neurologiczne i dał mi skierowanie do neurologa. Ja na to- , że może przepisze mi jakieś inne krople , lekarstwa , a on, że on sie nie specjalizuje w leczeniu węchu , że przepisał mi witaminy w płynie bo myslał , ze pomogą, a teraz to on nie potrafi mi pomóc. Powiedziałam mu, że moja koleżanka miała podobny problem, ze dostała lekarstwa od innego laryngologa i jej pomogło. Pan Doktor stwierdził po tym, abym zapytała koleżanki co to było , jakie dawki i wtedy on mi to samo przepisze skoro pomogło. Jakis żart - boje się, ze doprowadził mnie do gorszego stanu - jakis konował. Możesz mi napisać czy ci przeszło, a moze co pomogło - dziękuję
|