hailey
|
# Posted: 5 Paź 2010 19:34
Odpowiedz
Hej, mam 16 lat i ostatnio mój brzuch zachowuje się dosyć dziwnie: kiedy budzę się rano tak bardzo chce mi się sikać jakbym nie wiadomo jak długo się wstrzymywała, więc szybko idę do łazienki i potem po ok. 10 min. nagle mam potrzebę, żeby się załatwić, stolec jest taki wodnisty. To trwa bardzo krótko, ale czuję się okropnie. Potem idę do szkoły i przez cały dzień wszystko jest ok., i potem następnego dnia znowu to samo. I tak już ok. dwóch tygodni. Często też nie mogę spać w nocy albo nieustannie budzę się i zasypiam. Kiedyś bardzo mało jadłam, ale ostatnio ciągle jestem głodna, nawet tuż po jedzeniu. Dziś rano czułam się całkiem normalnie i całkiem nagle dostałam jakiegoś dziwnego uderzenia gorąca, czułam się jakby mi się paliła skóra, chciało mi się wymiotować, cała zaczęłam się pocić i rozebrałam się do bielizny, bo nie mogłam wytrzymać. Po chwili wszystko przeszło, ale strasznie się przestraszyłam. Często jest mi na przemian za zimno i za ciepło, ale coś takiego nigdy mi się nie działo. Co jakby coś takiego mi się stało w szkole albo na ulicy? Czy to mogą być objawy jakiejś choroby czy może jest to spowodowane stresem?
|
Anonim
|
# Posted: 6 Paź 2010 03:03
Odpowiedz
Wiesz, jak z organizmem dzieją się dziwne rzeczy to pasowałoby mu zrobić przynajmniej podstawowe badania (zwłaszcza, że jesteś młoda). Idź do lekarza, opowiedz mu co i jak, pewnie skieruje Cię na badania albo przepisze leki jeśli wywiad coś zasugeruje. Lekarz - laboratorium - lekarz, nie zajmie Ci to za wiele czasu, a będziesz wiedzieć na czym stoisz.
|