| Autor |
Wiadomość |
Anonim
|
# Posted: 31 Lip 2007 12:25
Odpowiedz
Witam mam 16 lat, od urodzenia mam pewien problem... Chodzi o to, ze na lewej piersi mam 3 sutek tylko ze duzo mniejszy. Normalnie sie tym nigdy nieprzejmowalem, ale mam dziewczyne ktorej niezabardzo sie to podoba takze moi znajomi niechetnie chca ogladac mojego 3 sutka, rowiesnicy zwracaja uwage na ten drobny szczegol ogonie wstydze sie pokazywac na plazy czy moze istnieje jakis sposob na usuniecie tego dziwadla Prosze o szybka odpowiedz
|
|
|
Corhydrone
Użytkownik
|
# Posted: 31 Lip 2007 12:34
Odpowiedz
To się zdarza, niektóre osoby mają sutek (lub sutki) dodatkowy, zwykle mniejszy, niemal niewidoczny - a co do rozwiązania problemu - proszę zwrócic się do dermatologa lub chirurga, lub lekarza medycyny estetycznej. Zwykle dermatolodzy zlecają w trybie jednodniowym zabiegi małej chirurgi typu usunięcie znamienia. Najpierw do dermatologa bez skierowania - jesli ten uzna że nalezy zmianę usunąć, że sa ku temu wskazania, może dać skierowanie do chirurga, który rozwiąże problem...
|
Anonim
|
# Posted: 31 Lip 2007 12:38
Odpowiedz
dziekuje za bardzo szybka odpowiedz mam jeszcze jedno pytanie ile taki zabieg moze kosztowac bo niejestem pewien czy moglbym przeznaczyc wieksza kwote na tego typu zabieg
|
Corhydrone
Użytkownik
|
# Posted: 31 Lip 2007 12:54
Odpowiedz
W ramach państwowej słuzby zdrowia :) No chyba, że wizyta u dermatologa bedzie prywatna. jeszcze jest kwestia wskazań, czy lekarz uzna że należy zmiane usunąć.
|