Kamil23
|
# Posted: 13 Gru 2010 22:45
Odpowiedz
Witam serdecznie mam 23 lata , zwracam się do was z prośbą o pomoc,dwa miesiące temu późnym wieczorem dostałem dziwnego ataku leżąc sobie poczułem w okolicy mostka dziwne zamieranie i zimno po tej chwili nagle wzrósł mi puls i bicie serca przyspieszyło ponad normę było mi zimno a moje ciało było roztrzęsione możliwe że było to wynikiem strachu,na drugi dzień poszedłem do lekarza doktor skierował mnie na EKG badania wykazały wszystko pozytywnie wiec powiedział że to może być na tle nerwowym dostałem leki Hydroxyzinum oraz lek na wyrównanie ciśnienia,przez cały tydzień biorąc leki ataki się powtarzały co najmniej jeden na dzień byłem przy tym blady i bez sił czułem jakby uchodziło ze mnie życie :( leki niestety nie zadziałały dołączyło się do tego dziwne uczucie jakby jakieś skurcze w lewej części klatki piersiowej,pojechałem do Gdańska zrobić badania powtórzyłem badania EKG zrobiłem zdjęcie klatki piersiowej oraz spirometrie wszystko wykazało pozytywne wyniki doktor w Gdańsku przepisał mi lek o nazwie Polprazol , stwierdził że kwasy żołądkowe mogą mi się cofać, niestety nie zadziałały miałem po nich mdłości,na obecną chwile objawy się załagodziły ale po nocy czuję jakiś ciężar w klatce piersiowej jakbym miał ranę od czasu do czasu skurcze się powtarzają występuje przy tym uczucie duszności. Jak mam z tym walczyć i co to jest ?? Dziękuję za każdą rade.
|