| Autor |
Wiadomość |
canka
|
# Posted: 18 Kwi 2011 13:13
Odpowiedz
Ja sporo kosmetyków kupuję w aptekach. Jakos po prostu te marki, które mi pasują są głównie dostępne w aptekach, a że mam pod nosem u siebie w Płocku tanią aptekę za grosze, to okazuje się, że w aptece większość z nich jest taniej niż w tych wszelkich drogeriach etc., w marketach. Poza tym ja lubię polować na promocje, np. ostatnio kupując krem siquens dostałam tej samej firmy mini zestaw dwóch innych kremów do sprawdzenia. Takie promocje lubię :-)
|
|
|
grey
Użytkownik
|
# Posted: 20 Kwi 2011 09:04
Odpowiedz
To fakt, że czasem można na jakąś fajną promocję w aptekach trafić. Ja w swojej osiedlowej aptece jakiś czas temu właśnie kosmetyki z A-dermy nieco taniej kupiłam, bo do płynu do kąpieli krem za pół ceny dostałam. Przy droższych firmach to jest niezła oszczędność.
|
alabama
|
# Posted: 30 Kwi 2011 14:09
Odpowiedz
Zdecydowanie apteka i dermokosmetyki. Nawet, jeśli nie mam jakiś poważnych problemów ze skórą i tak je stosuje, bo dają mi pewność, że moja skóra będzie cały czas w doskonałej kondycji i nie narażam je na ewentualne podrażnienia czy alergie, które to często przy drogeryjnych rzeczach się zdarzają.
|
Anonim
|
# Posted: 30 Maj 2011 06:18
Odpowiedz
Zdecydowanie z apteki. Mają odpowiednio dobrane składniki. Wybieram zawsze te przebadane dermatologicznie. Przetestowałam naprawdę sporo marek i stwierdzam, że wysoka cena nie zawsze jest wyznacznikiem jakości. Na przykład krem łagodząco kojacy Siquens kosztuje nieiwlee onad 20 zł, a jest naprawdę fajny - cera widocznie mi odpoczęła, stała się świeża. Polecam.
|