| Autor |
Wiadomość |
kaszka
Użytkownik
|
# Posted: 2 Mar 2011 23:15
Odpowiedz
Witam. ostatnio przez dłuższy czas dotyka mnie pewien problem, mianowicie praktycznie codziennie jestem bardzo zmeczona, ciagle jestem senna, miewam bóle głowy, brak koncentracji. Wracajac ze szkoły nie mam siły na nic tylko od razu kłade sie spać. Jest to dziwne, gdyż spie po 7-8 godz (czasami i dłuzej) i wstajac nadal jestem zmeczona i niewyspana. W wolne dni potrafie spac nawet po 10, 11 godzin i nadal to samo. 3 lata temu miałam problemy morfologiczne, przewyższały białe leukocyty. Pół roku temu robiłam badania krwi i wynik był jak najbardziej pozytywny. Dodam rowniez ze mam 19 lat, 171 wzrostu i 55 kg wagi. Czesto pije rownież kawe rozpuszczalną (ok.3 na dzień), wiem ze kawa hamuje wchłanianie żelaza i to też moze byc przyczyną. Miewam równiez drżenia rąk a ostatanio przez kilka dni miałam uczucia mdłości jednak nie wymiotowałam. Czasami nie mam w ogole apetytu a innym razem znów mam jego nadmiar. Proszę o odpowiedz jeśli ktoś orientuje się jaka może byc przyczyna powyższych objawów. Z góry dziękuję.
|
|
|
Anonim
|
# Posted: 12 Mar 2011 00:15
Odpowiedz
Jesteśmy zewsząd atakowani chemią - dodatki do żywnosci, kosmetyków, wody, gmo obecne też i w Polsce w rożnych produktach, nasilone po 2000 roku, smugi chemiczne (chemtrails) widoczne na niebie w niektóre dni od ok 2000 roku, brak witaminy b 17 (nie chodzi o b 12) w pożywieniu, szczepionki(!), antybiotyki, aspartam (!) itd. Polecam http://www.youtube.com/user/stopcodex (w języku polskim) i dalsze poszukiwania w temacie (np. Alex Jones, David Icke) i wyrobienie sobie własnego zdania...
|
veronka
Użytkownik
|
# Posted: 14 Mar 2011 11:53
Odpowiedz
Zmień dietę, ruszaj się co dzień, przebywaj na świeżym powietrzu. I odstaw kawę. ;)
|
Anonim
|
# Posted: 10 Maj 2011 13:02
Odpowiedz
Ja mam podobnie. Okropne bóle głowy, potrafie spać po 12 godzin i dłużej i ciężko jest mnie wybudzić. Już w godzinę po przebudzeniu ziewam i kiedy znajdę się na łóżku zasypiam w 5 sekund. Do tego tycie pomimo nie spożywania nadmiaru kalorii ( żadne napoje gazowane, słodycze, smażonki itP. ) a co najgorsze brak sił i chęci. Ja po prostu najchętniej cały czas bym spała. Lekarka jakoś nie potrafi mnie zrozumieć i chyba patrzy na mnie jak na jakaś hipohondryczke, którą wcale nie jestem! To strasznie wpływa na moje kontakty z ludźmi, na wszystko ogółem. Inni uważają, że jestem po prostu leniwa ale kiedyś taka nie byłam. Wszystko przychodzi mi z ogromnym trudem. Nawet żeby poprasować zbieram siły z kilka dobrych dni. Co to może być??? Nie mam zmniejszonego nastroju ani nic w tym stylu.
|