tsumi
Użytkownik
|
# Posted: 18 Mar 2011 16:46
Odpowiedz
Pierwszy raz tak że czułam iż to jest mój limit dwa razy w ciągu nocy jeden nad rankiem i ostatni raz popołudniu. Skąd moje obawy...otóż ja już czułam że za trzecim razem jest coś nie tak, bolało mnie całe wejście do pochwy. Następnego dnia, a raczej tego samego wieczorem nie mogłam oddać moczu, czułam tylko dziwne takie uczucie i chociaż piłam to puszczałam naprawdę ze dwie kropelki. Wieczorem sytuacja się zmieniłam zaczęłam oddawać mocz bardzo często, z dróg rodnych wydobywała się czysta krew, tylko takie małe krwawienia i straszny ból okolicy miednicy, dołu brzucha . Ten ból i parę kropelek krwi mam do teraz, muszę siadać na sedes i trzymać się za brzuch. Od tego momentu mam napady głodu ! Boję się że może być to ciąża, z drugiej strony tłumaczę sobie to po prostu tym że przy powtórnym wejściu członka uszkodził mi coś tam i stad ten ból, krew i oddawanie moczu. Wspomnę że podobną sytuację miałam gdy zostałam rozdziewiczona jakieś dwa miesiące temu. Czy to normalne, czy to ciąża? Proszę o pomoc...Czasem czuje pełny pęcherz i nie mogę oddać moczu a potem znów odczuwam potrzebę się załatwienia to ten ból jest przeszywający ...
|