| Autor |
Wiadomość |
Anonim
|
# Posted: 17 Maj 2011 21:28
Odpowiedz
Od paru miesięcy mieszkam w innej miejscowości. Od tamtego czasu często boli mnie głowa, robi mi się niedobrze, często choruję i miewam zawroty głowy. Byłam u wielu lekarzy, podają antybiotyki i każdy gdyba, jednakże nikt nic nie mówi. Prawdę mówiąc mam tego serdecznie dość i byłabym wdzięczna za pomoc.
|
|
|
Anonim
|
# Posted: 17 Maj 2011 21:43
Odpowiedz
Chciałam jeszcze dodać, iż czasami występuje kłucie w klatce. Antybiotyki lekarzy nie pomagają. Od 11 lat leczę się z astmy i alergii, nie mam już z nią żadnych problemów, a po alergii został mi wieczny katar, jednakże wg lekarzy nie jest to przyczyną chorób. W poprzedniej miejscowości miewałam rzadkie bóle zatok na tle alergicznym, poza tym żadnych innych dolegliwości.
|
anomimmm
|
# Posted: 2 Cze 2011 13:35
Odpowiedz
a może zmiana środowiska wpłynęła na pogłębienie się tej astmy i alergii. może natrafiłaś na jakiś nowe alergeny , które cię uczulają? i stad to złe samopoczucie?
|
Ona33998
Użytkownik
|
# Posted: 12 Cze 2011 10:06
Odpowiedz
Jest to pewnie związane ze zmianą ciśnienia. Nie warto brać antybiotyków, ponieważ niosą ze sobą bardzo wiele skutków ubocznych, znacznie gorszych niż te przez Panią opisywane. Może warto byłoby przenieś się ponownie do poprzedniej miejscowości, aby sprawdzić, czy powodem jest na pewno zmiana miejsca zamieszkania. Jeśli dolegliwości będą te same, to na pewno warto zrobić pełen komplet badań. Pani dolegliwości mogą dawać znać z nieprawidłowo funkcjonującego błędnika, z problemami układu immunologicznego, może też być to zwykła migrena, która lubi o sobie dawać znać właśnie w takich okolicznościach. Powodem może być stres związany z taką przeprowadzką, a układ nerwowy może w ten sposób reagować na zaistniałą sytuacje.
|