Bluescreen
Użytkownik
|
# Posted: 30 Sier 2011 01:12
Odpowiedz
Arytmia - wykryta rok temu, nie wiadomo konkretnie od kiedy ją posiadam. Przyczyna? Nieznana, jednak podążając za spekulacjami to przez to iż jestem wysoki (17 lat, 192cm, 78kg). Zacytuję słowa Pani Doktor: "Nie wymaga leczenia jednak również musi się Pan ograniczyć do wysiłku umiarkowanego". Co ona rozumiała przez to pojęcie? Mogę delikatnie się zmęczyć, np pojeździć rowerkiem czy też pobiegać truchtem, na tym koniec. W tym co napisałem wyjaśniłem problem, czy jest możliwość jakoś to wyleczyć? Chociażby prywatnie? Bo polska służba zdrowia jakoś nie pali się do tego. "Objawy zaburzeń rytmu serca obejmują: zawroty głowy, bóle w klatce piersiowej, bladość, duszności i pocenie.", wszystkie się zgadzają, w sumie nie są bardzo częste, jednak się zgadzają, bardzo szybko się męczę. Grałem hobbistycznie w koszykówkę, arytmia mi na to nie pozwala, chcę dalej grać, to smutne że człowiek nie może robić tego co kocha. Proszę o opinie specjalistów i osób które mają/miały podobny problem, dla mnie to bardzo ważne.
|