wiolka007
|
# Posted: 2 Wrz 2011 10:21
Odpowiedz
Witam serdecznie, bardzo proszę Państwa o radę gydż sama sobie z tym problemem nie poradzę. Zacznę od początku, ok. 3 lat tamu zaczęłam bardzo dziwnie zachowywać sie w nocy - chodzi o to, ze nim zasnęłam walczyłam z napiętymi dłońmi i karkiem - ale tylko przed zasnięciem, ok. 10 miesięcy temu zaczęło mnie to już wybudzać ze snu - gdy sie budzę dłonie mam zwinięte jak skorupka ślimaka, są zdrętwiałe - ja spocona. Do tego wszystkiego na stawach moich palców u dłoni zrobiły mi sie guzy - nie bolace w trakcie ruchu jednak odczuwam ból kiedy je dotykam. Dłonie nie są sprawne tak jak kiedyś trudno mi złapac małe części i np. pociągnąć. Dodam jeszcze, że mam 30 lat i mieszkam w UK tu lekarze przepisali mi paracetamol, na usg stwierdzili iż kości "ścierają" sie i tworzą kolce ktore wywołują od środka stan zapalny ( stąd te guzy ) ale ja sie wciaż bardzo męczę, myślę juz o powrocie do Polski, czy naprawde muszę sie leczyc a raczej łagodzić tylko ból paracetamolem?? A napięcia w nocy - nie mozna tego złagodzic?? Serdecznie Was pozdrawiam i zyczę duuuużo drówka Wiola
|