| Autor |
Wiadomość |
basia85
Użytkownik
|
# Posted: 19 Gru 2011 12:12
Odpowiedz
Witam nazywam się Basia mam 26 lat i liczne schorzenia jednym z nich jest właśnie problem z sercem mam arytmie i nadciśnienie . Moim problemem jest jednak strach przed zawalem serca ponieważ dodam że w mojej rodzinie jest kila osób którzy zmarli już na zawał.A jako młoda osoba miałam już 2 takie dziwne incydenty jedn z nich miła miejsce wczoraj gdy wracałam do domu samochodem poczułam taki nagły ostry dławiący ból w sercu od razu zrobiło mi się nie dobrze ale po mocnym wyciszeniu uspokojeniu się przeszło mi i nie wiem co to mogło być .Miał ktoś tak już kiedyś ?
|
|
|
cinia
|
# Posted: 22 Gru 2011 14:56
Odpowiedz
moze to było zaburzenie rytmu z niedokrwieniem serca? arytmia stała czy napadowa (częstoskurcz, migotanie?). Trzeba u kardiologa się zdiagnozować - dziś sa mozliwosci ablacji ogniska arytmii w sercu, a przy poważnych zaburzeniach - kardiowertery itp. Oczywiście, być moze jestes już kardiologicznie zdg
|
basia85
Użytkownik
|
# Posted: 22 Gru 2011 18:13
Odpowiedz
Tak już jestem zdiagnozowana arytmia napadowa lekarzowi mówiłam o tym incydencie to się nawet nie zainteresowała na dobra sprawę
|
basia85
Użytkownik
|
# Posted: 22 Gru 2011 18:15
Odpowiedz
A skad ty to wszystko wiesz
|
zynek22
Użytkownik
|
# Posted: 13 Lut 2012 03:09
Odpowiedz
Witam jestem Paweł i mam 22 lata moim problemem jest ciagły katar i kaszel nie moge tego wyleczyc a lekarze nie wiedza co mi jest robilem badanie krwi przeswietlenie klatki piersiowej bylem u pulmonologa alergologa laryngologa kazdy tylko przepisal jakies tabletki i oczywiscie dmuchawki co nie dalo zadnego rezultatu zadne krople do nosa nie pomagaja najgorszy kaszel jest rano wydaje sie ze pluca mi wyrwie i tak juz od trzech lat prawe oskrzele mnie czsem boli nie wiem do jakiego jeszcze lekarza sie kierowac ???
|