ADAM88
|
# Posted: 2 Lut 2012 11:47
Odpowiedz
Witam. Nie wiem co mi jest . Niedawno byłem u kardiologa mam, skoki ciśnienia i po badaniu holterem stwierdzono że mam częstoskurcz komorowy Zrobiłem echo serca i wykazało że serce jest zdrowe bez wad i uszkodzeń. Zrobiłem dodatkowe badania żeby znaleźć przyczynę wysokiego sporadycznego ciśnienia. Wykazało że nie mam cukrzycy, tarczyca i wątroba w normie, morfologia w normie, lekko podwyższona kreatynina. Średnie ciśnienie to 145/75 i czuję czasem kujący bul w okolicach serca. Szybko przetłuszcza mi się skóra na twarzy i włosy, ale czuje wewnątrz dużą suchość, w nosie i mam codziennie tajałby suche oczy a w kącikach oczu przy nosie zbiera mi się tłusta wydzielina. Pogarsza mi sie wzrok, i widzę nieostro tak jakby zalepione oczy i często mam nadwrażliwość na jasne światło. Oczy są tak jakby przekrwione i mam fioletowe śnice w kącikach między nosem a oczami. Często oddaje mocz. Ostatnio rano miewam uciskające bule z lewej dolnej strony od pleców aż po brzuch, w okolicach nerki, trzustki, później to mija. Co robić czy te rzeczy są ze sobą połączone odp.
|