| Autor |
Wiadomość |
Anonim
|
# Posted: 24 Gru 2009 03:48
Odpowiedz
JA MAM 32,4 STOPNIE I POWIEM WAM ŻE TESTAMENT JUŻ NAPISAŁEM BO CZUJE ŻE MOJE GODZINY SA POLICZONE-OPRUCZ TEGO MAM NIEOPERACYJNEGO RAKA MUZGU
|
|
|
Anonim
|
# Posted: 5 Sty 2010 07:58
Odpowiedz
Ja mam 13 lat miałem dzisiaj i około 2 tygodnie temu temperaturę 36.4 36.3
|
amarant 60
|
# Posted: 8 Sty 2010 13:06
Odpowiedz
rzadko mam temp powyżej 36,3 .Bylam jednak bardzo zaniepokojona kiedy moja temp. przez okres ok 2 tyg utrzymywala się w granicy+- 35 stopni. Niestety nie zdiagnozowalam tego, był to okres dla mnie bardzo nerwowy. Przypisalam to stresowi ktory mnie towarzyszyl w okresie cięzkiej choroby bliskiej mi osobie. Teraz jednak też mam cały czas obniżoną temp i wypadaja mi włosy . Czas udac się do lekarza !!??????
|
Anonim
|
# Posted: 11 Mar 2010 20:50
Odpowiedz
mam bardzo podobnie. od jakiegoś czasu temperatura mojego ciała nie przekracza 36 stopni. 35, 34.8 stało się juz normą. do tego jestem ciągle zmęczona, niewyspana. Mam dreszcze, szczególnie po wejściu do ciepłego pomieszczenia, ciepłą głowę jak przy gorączce i wypieki na twarzy. nie wpspominając o bardzo suchej skórze, przede wszystkim dłoni. co robić ?
|
dominika1313
Użytkownik
|
# Posted: 20 Mar 2010 09:46
Odpowiedz
cześć. Ja od tygodnia mam 35.9 wieczorami nie czuje się źle ale jest mi zimno w prawdzie byłam troche przeziębiona ale juz nie jestem . A dzisiaj kuje mnie w piersi lewej i nasila się przy głębszych oddechach .
|
dominika1313
Użytkownik
|
# Posted: 20 Mar 2010 09:47
Odpowiedz
i co poradzicie ?
|
Anonim
|
# Posted: 21 Mar 2010 23:42
Odpowiedz
ja mam gdzieś od roku zmiejszoną temperature od 33,9-35, 5 nie mam tarczycy lekarka powiedziła mi ,żę mam wolny metabolizm często jestem roztargniona kręci mi się w głowie w nocy nie moge spać badania wyszły w normie a ja nadal mam obniżoną tem i czuje drętwienie w stopie do kolana i w ręku ale lekarka to lekcewarzy i uwarza,że to normalne i mam napadt, żę mi jest zimno a za chwile goroco i się dusze co mam zrobić pomocy
|
|
|
piter
|
# Posted: 28 Mar 2010 17:06
Odpowiedz
Witam serdecznie czytam wypowiedzi na temat obniżonej temp ciała. Moja żona ma również obniżoną temp 35.7 to u niej norma.Nigdy nie zwracaliśmy na to uwagi aż ok 1roku temu zdiagnozowali u niej SM.Zasięgając różnych informacji na temat SM wiem że obniżona temp.występuje przy boreliozie.Nie chcę nikogo wprowadzać w panikę ale warto się czasami warto dodatkowo wziąć to pod uwagę
|
Anonim
|
# Posted: 11 Kwi 2010 02:28
Odpowiedz
jak mierzę temperaturę w odbycie to na termometrze zostaje kał co mam z tym zrobić? pomóżcie
|
Anonim
|
# Posted: 12 Kwi 2010 01:10
Odpowiedz
Witam rzeczywiście może to być kłopotliwe, ale jest na to dość prosty sposób - metoda. Wystarczy, że ktoś po Tobie dokona pomiaru temperatury pod językiem i to powinno załatwić sprawę. Pozdrawiam, mam nadzieję, że udało mi się pomóc.
|
Anonim
|
# Posted: 10 Cze 2010 20:57
Odpowiedz
a ja mam od dłuższego czasu około 20, trzęsę się cały dzień i nic mi nie pomaga, lekarze mnie wysyłają do patologa, a on od razu na cmentarz co robić?
|
Anonim
|
# Posted: 18 Cze 2010 23:25
Odpowiedz
mam 33,5 lub tez 34,5 i nie wiem co jest grane czy to cos zlego mam do tego bole miesni
|