| Autor |
Wiadomość |
Anonim
|
# Posted: 22 Cze 2010 10:28
Odpowiedz
Można na to zerknąć z lepszej strony. Gdyby człowiek mógł obniżyć temperaturę ciała o ok.1 stopień - żyłby (średnio) 7 lat dłużej. W niższej temp. komórki starzeją się wolniej a większość bakterii rozwija gorzej lub pozostaje w uśpieniu.
Jeśli ktoś ma temp. 33.6st ma szanse na 21 latek więcej :)
Chyba, że wykończy was SM, Borelioza, Chłoniak i kilka innych nowotworów, anemia, nerwica, tarczyca, braki witamin i minerałów i dziesiątki innych przyczyn patologicznego obniżenia temperatury ciała.
W zakresie powyżej 35,5-35,9 nie radzę zaprzątać sobie tym głowy. Szkoda nerwów:) Chyba, że czujecie zmęczenie, osłabienie itd. Wtedy sio do lekarza, a nie po forach szperać:) Minimum jakie trzeba wykonać to morfologia z OB i koniecznie tarczyca.
Żeby nie było sam mam WTC na poziomie 36st.
|
|
|
kamila26
Użytkownik
|
# Posted: 7 Lip 2010 01:51
Odpowiedz
Mam pytanie, kilka dni temu mialam angine ropna, bol gardla byl nie do zniesienia, bole miesni, silny bol glowy itp. Przy tym mialam bardzo obnizona temperature. I jest tak do dzis..Najwyzsza temperatura mojego ciala wyniosi teraz 34, ale wciaz sie wacha i spada nawet do 33. Nie wiem czy powinnam sie tym martwic..Jestem oslabiona i wlasnie koncze kuracje antybiotykami..jutro ostatni dzien. A i jeszcze do tego strasznie sie poce...
|
fredzia4
|
# Posted: 21 Wrz 2010 13:54
Odpowiedz
Mam 35,8 stopni i czuję sie okropnie bardzo mi gorąco i piecze mnie twarz przeszkadza mi nawet najmniejszy promień światła wpadający przez okno boli mnie głowa i mam katar który nie chce spłynąć w dół nosa. Nie wiem co robić.
|
gość
|
# Posted: 22 Paź 2010 16:21
Odpowiedz
mam to samo bole glowy , pisanie na klawiaturze , obnizenie temperatury , uczucie zimna i lekie oslabienie ale ogolnie czuje sie dobrze a mam dopiero 16 lat czy musze sie niepokoić ???
|
gość
|
# Posted: 22 Paź 2010 16:22
Odpowiedz
oto moj email oksimaks@vp.pl jesli cos bedziecie wiedziec wiecej napiszcie
|
Anonim
|
# Posted: 15 Sty 2011 13:40
Odpowiedz
A ja mam temperature poniżej 33 stopni celsjusza i jest mi z tym dobrze co i wam radze
|
Anonim
|
# Posted: 24 Sty 2011 12:08
Odpowiedz
ja od 2-3lat sszukam przyczyny swojej utajnionej choroby. Mam 25lat. Moje wyniki badań krwi badania kardiologiczne i wiele innych (zwiedziłam wszystkich specjalistów których tylko można - chodzę prywatnie bo tak najlepiej) są doskonałe ale co z tego jak ja się czuję od tego czasu coraz gorzej- temp ciała 35,2 -35,5 potem nagle potrafię dostać goraczki 39.5 wtedy mam drgawki i nóg jakbym byla pod wpływem czegoś. To są wszystkie objawy. Mialam nawet robione takie badania jak PET tomografia komp. i rezonans - wszystko wykazuje że jestem zdrową normalną kobietą ale skoro tak dlaczego ja się czuję tak tragicznie
|
|
|
Anonim
|
# Posted: 3 Lut 2011 14:44
Odpowiedz
masz temperature
|
Anonim
|
# Posted: 27 Lut 2011 22:43
Odpowiedz
A ja mam ciągle 35,2 i jakoś dziwnie wyglądam w lustrze. Mam lekko siną twarz i palce mi trupieją. Oczy mam błedne i wybałuszone ,włosy zmierzwione i tłuste. A najgorsze jest to że nie widzę odbicie w lustrze w przedpokoju. Ponadto dziwnie mi się zachowuje skóra na słońcu.Jakoś skwierczy trzaska i dym leci. W jamie ustnej zauważyłem powiększone dwa przednie zęby.I co najgorsze nie mogę spać na łóżku. Strasznie mam ochotę spać w trumnie. Zuważyłem tez dziwne zboczenie strasznie lubie nietoperze. No cuż jutro idę dziś spać a jutro zmienię Dealera
|
Anonim
|
# Posted: 27 Lut 2011 23:28
Odpowiedz
O kolego witaj w klubie Ja mam chyba to samo tylko bardziej zaawansowaną postać Objawy mam te same co Ty. Poszedłem z tym do najlepszego specjalisty W Krakowie. Pan doktór zmierzył mi ciśnienie ale w trakcie jakoś spopielał na twarzy bo chyba popsuł mu się aparat do mierzenia. Coś tam stukał coś tam pukał ale twardo pokazywał zero. Pad doktór coś po mamrotał pod nosem Wziął moją rękę za nadgarstek i mierzył chyba puls. Potem chyba zwariował... jak dziecko wziął ołowek i długopis układał go w literkę T i coś do mnie krzyczał po łacinie cytuje "apage coś tam" A ja już myślałem że płacę składki zusowskie na nowoczesną diagnostykę. Albo ci lekarze za dużo leków biorą. Zresztą nie wiem bo nagle wybiegł jak poparzony z gabinetu coś tam krzyczał i bredził pod nosem.
No i musze leczyć się sam
|
Anonim
|
# Posted: 15 Mar 2011 14:42
Odpowiedz
ja mam 35.5 a nigdy tyle nie miałem
|
Anonim
|
# Posted: 5 Kwi 2011 12:47
Odpowiedz
A jestem strasznie chora....leżę w łóżku z komputerem....Ale mnie rozbawił Twój wpis:D:D:D:D. Pozdrawiam!:)
|