Pytania do lekarza

• Wyszukaj w GOOGLE
    w portalu lub poza nim

- Forum - Odpowiedz - Statystyki - Rejestracja - Szukaj -
zdrowie.flink.pl / Forum Zdrowie / obniżona temperatura ciała
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Autor Wiadomość
Anonim
# Posted: 18 Sty 2009 05:25
Odpowiedz 

Ja tez mam obnizona temp ciala, tak po prostu, nie zawsze jest mi zimno ale za to jak czuje ze mi jest goraco i mierze temperature to termometr wskazuje 36,6 lub cos kolo tego, do tego mam obnizone cisnienie, ciezko mi sie obudzic i czesto jestem zmeczona zupelnie bez powodu, czy to tez moze byc cos z tarczyca?

Anonim
# Posted: 22 Sty 2009 12:36
Odpowiedz 

Od pół roku mam temperature 35,3 srednio i wacha sie nieznacznie w dół i w górę rekord jaki miałem to 33,8 nie mam zadnych dolegliwosci wrecz przeciwnie im temperatura mniejsza tym sie lepiej czuje.przy temp.36,6 jest mi zimno ?Czy jest ktos kto mi odpowie na to co sie dzieje z moim organizmem ?Lekarz to lekcewazy ?

Anonim
# Posted: 26 Sty 2009 11:01
Odpowiedz 

Ja również mam podobne objawy... W tej chwili mam temperaturę 34.4* mam dreszcze, jest mi zimno, ale strasznie się pocę. Jestem dosłownie mokra na całym ciele... Co to może być?

Anonim
# Posted: 30 Sty 2009 11:19
Odpowiedz 

ja mam podejrzenie niedoczynnosci i mam od jakiegos czasu tak w granicach 36,1 - 36,4 i ciagle mi zimno, wlosy wypadaja, trzese sie czesto a jednoczesniej zalewam potem, slabo mi ale priocz tego (com nie pasuje do niedoczynnosci) mam kolatania serca 9wydaje mi sie,z e na tle nerwowym raczej. Ogolni ejstem jakas oslabiona, ospala czuje sie jakby krecilo mi sie w glowie, czasem chodze jakbym byla pijana i dodatkowo oczywiscie mam niskie cisnienie dzis wyjatkowo (bez stresu) mialam 126/77

gosiaczek
# Posted: 18 Lut 2009 05:18
Odpowiedz 

Ja mam wlasnie 35,1 dresze , jest mi goraco i nie moge sie skupic bola mnie miesnie i mam wrazenie jakby wszystko mialo mi zaraz odpasc.. co mam robic ? nie potrafie sobie pomoc to juz 2 raz

Ollka
Użytkownik
# Posted: 27 Lut 2009 01:28
Odpowiedz 

Witam, walczę z podobnymi dolegliwościami. Oczywiście tarczyca to jedno, Zbadaj poziom hormonów w organiźmie (czasmi też może być przyczyną). Sprawdź również przyswajalność żelaza przez organizm, zbyt mała może być przyczyną kołatania serca+ nerwowości i przesuszenia wszystkich śluzówek (zwiększona podatność na infekcje) zmęczenie oczu i wiele innych dolegliwości. Hasło włosy jest stałym punktem mojego funkcjonowania. Mezoterapia - zabiegi nakłuwania głowy jakimś preparatem co odżywia skórę głowy, ale 1 zabieg to ok.150-200 zł a trzeba 10 zabiegów i potem należy je powtarzć co jakiś czas. Kiedyś wynalazłam preparat Ducray Anastim (są tabletki i ampułki do nacierana głowy - tańsze i lepsze niż Dercos Vichy). Widzę, że po sześciu latach ciągłej walki z wypadaniem włosów jest poprawa. Poczytaj o tym preparacie, może też Ci pomoże.

kanowi
Użytkownik
# Posted: 5 Mar 2009 03:54
Odpowiedz 

mam te same objawy od jakiegos czasu czy u nikogo lekarz nie powiedział o co chodzi ja robie cią gle badania u mnie jest bardzo niski poziom progesteronu prawie 0,61 uwazam ze to moze byc związane z działanie przysadki ale to sa moje nie potwierdzone przez lekarzy co robić dalej

Anonim
# Posted: 19 Mar 2009 05:21
Odpowiedz 

To mi sie podoba:
Cyt.

"# Posted: 19 Wrz 2007 08:07
Odpowiedz Cytuj

A mój chłopak ma 36,2 i 36,4 niby normalna ale się mocno źle czuje o co chodzi?"

Bardzo zle sie czuje, a nie mocno i chodzi tutaj o cos innego niz o temperature. Tak niewielki spadek jest niemal nieodczowalny. Jesli chlopak mocno ;) sie upil to dzisiaj ogladasz tego skutki.

Anonim
# Posted: 19 Mar 2009 06:43
Odpowiedz 

Wydaję mi się, że z wątpliwościami i dolegliwościami należy zgłosić się do lekarza.

Anonim
# Posted: 26 Mar 2009 12:56
Odpowiedz 

Moja temperatura ciała wynosi normalnie gdzieś w okolicach 35,6 stopni. Lecz od niedawna-narazie dwóch dni, temp. wynosi 33,2. Czy jest to może jakiś objaw, czy powinnam zasięgnąć opinii lekarza ?

Anonim
# Posted: 17 Maj 2009 10:58
Odpowiedz 

ja mam od wczoraj 33,9...st. zimno mi caly czas katar mam i od dzis zaczely mnie pluca bolec;/;/ czy jest mozliwosc ze samo przejdzie kurowaniem sie w domu ??? czy lekarz nieunikniony ???

sylazorro@wp,.p l
# Posted: 5 Cze 2009 01:46
Odpowiedz 

Moja ośmioletnia córka ma 35 stopni. Boli ją głowa. Co to może oznaczać? Apetyt ma ale jestem zaniepokojona. Czy to początek grypy?

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Twoja wypowiedź
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link 

» Login  » Hasło 
You can enter just a nickname without password, if username is not registered by another member.

Wygenerowane przez online community software miniBB™ © 2001-2010

Partnerzy: Pozycjonowanie, Klimatyzacja, Drukarnia cyfrowa, Recepta, Drukarnia cyfrowa, Artykuły kreślarskie