| Autor |
Wiadomość |
Anonim
|
# Posted: 19 Cze 2009 00:57
Odpowiedz
ja mam 34,9 i czuje sie bardzo slabo
|
Anonim
|
# Posted: 16 Sier 2009 08:56
Odpowiedz
To maga byc objawy tzw. drozdzycy, tj.kandydozy. poszukajcie w necie
|
Jerzy
Użytkownik
|
# Posted: 16 Sier 2009 09:49
Odpowiedz
Nie trzeba szukać jest na zdrowie.flink - kandydoza pochwy.
|
Anonim
|
# Posted: 8 Wrz 2009 01:55
Odpowiedz
ja mam temperature 35 rano miałam 35, 6 a później 35 . maam tak od wczoraj wieczorem . jestem cała obolała i osłabiona . jak leże to kiedy się chce podnieść ,albo odwrócić ,to wszystko mnie boli .!!
|
Anonim
|
# Posted: 8 Wrz 2009 01:58
Odpowiedz
Poszłam do szkoły i byłam 2 pierwsze lekcje I pojechałam z koleżanką do domu . bo tak się źle czułam .
|
Anonim
|
# Posted: 14 Lis 2009 03:47
Odpowiedz
Wszystkim radze : idźcie do lekarza!
|
Anonim
|
# Posted: 16 Lis 2009 05:58
Odpowiedz
Witam!! Od kilku lat choruję na sarkoidozę płuc i zauważyłam ,że moja temperatura ciała dość znacznie się obniżyła to znaczy przy 37 stopniach czuję się jak bym miała co najmniej 40 stopni ,a zamiast 36,3 mam 35,5 czy to jest normalne? Jaki narząd jest odpowiedzialny za prawidłową temperaturę ciała??? Pytam oto bo może ta dziwna choroba atakuje kolejne narządy :( Pozdrawiam Ewa
|
Anonim
|
# Posted: 21 Lis 2009 12:25
Odpowiedz
W czwartek miałam 37.1, w piątek - 38.5, a dzisiaj (sobota) już tylko 35.5. Z początku myślałam że to zwykłe przeziębienie, ale ta niska temperatura dzisiaj mnie niepokoi. Ktoś wie o co może chodzić? Z góry dziękuję za odpowiedzi. :)
|
Anonim
|
# Posted: 27 Lis 2009 00:39
Odpowiedz
ja mam od wczoraj temperature 35,2 ... i boje sie co to może być ,a często jeżdże na mecze , chociaż dzis z powodu bólu brzucha i głowy nie pojechałam , co to może być ? zaniżona temp. bóle brzucha i głowy ?minie to ? sprawdzałam temp. pod pachą i tak miałam , ale gdy sprawdziłam pod językiem miałam 36,6 .. niewiem co już myśleć ..
|
Anonim
|
# Posted: 27 Lis 2009 00:40
Odpowiedz
no właśnie też bym prosiła o pomoc , jeżeli by ktos wiedział !? prosze :( , jutro też\ mam ważny mecz w siatkówke, z góry dziękuje :)
|
Anonim
|
# Posted: 13 Gru 2009 04:06
Odpowiedz
u mnie już od wielu lat temperatura wynosi 35 st, w porywach 35,2. kiedy choruję zazwyczaj jest to 34,1. zawroty głowy, zimne ręce i stopy to codzienność. podczas zwiększonego stresu dochodzą dreszcze, bóle głowy, brak apetytu, myślę tylko o tym, jakby tu się ogrzać, niestety w takich momentach mój organizm nie przyjmuje ciepła. byłam u lekarza ale nie uzyskałam żadnych wskazówek co robić żeby podnieść tą temperaturę trochę. może tutaj ktoś ma jakiś sposób?
|
Anonim
|
# Posted: 14 Gru 2009 11:02
Odpowiedz
a jak, ja mam teraz 34,3 i tez czuję się w miarę dobrze ale boli mnie gardło rzadne tabletki nie pomagają mam dreszcze ze stawami również ale kaszlu ani troche zatkany nos wieczorem a rano gęsta wydzielina a po południe woda masakra -,--
|