Autor |
Wiadomość |
natala
|
# Posted: 20 Gru 2018 22:28
Odpowiedz
Jakiego ortopedę w stolicy możecie mi polecić aby mógł mi w miarę szybko przeprowadzić dokładną diagnostykę łącznie z usg kolan? strasznie mnie bolą od jakiegoś miesiąca, czas oczekiwania na NFZ nie dla mnie, nie dam rady a na usg też mi każą do lutego czekać. Leki jakie mam od rodzinnego nie pomagają.
|
|
molena
Użytkownik
|
# Posted: 22 Gru 2018 14:25
Odpowiedz
Konsultacja razem z usg w Ober Clinic będziesz mieć za 250 zł, na pewno dość szybko będzie termin, wiadomo teraz święta to nie z dnia na dzień ale myślę że i tak zadowalająco. Dr Monika Florka tam przyjmuje, jak dla mnie dobry specjalista z wiedzą i umiejętnościami. Do tego życzliwa i empatyczna, na pewno dużo ciekawych informacji Ci przekaże.
|
dolores15
Użytkownik
|
# Posted: 23 Sty 2019 22:55
Odpowiedz
Ja często korzystam z usług lekarzy w Szpitalu Św. Elżbiety, naprawdę dobrzy fachowcy. Zresztą tam jest wszystko na miejscu i przychodnia i oddział i rehabilitacja. Więc to bardzo dobre rozwiązanie.
|
Goneria
Użytkownik
|
# Posted: 17 Kwi 2019 09:09
Odpowiedz
Sama chodziłam jakiś czas temu prywatnie. Miałam skierowanie do ortopedy na fundusz ale jak dowiedziałam się jak długo muszę czekać ( musialabym czekać prawie 8 miesięcy) to postanowiłam zrezygnować bo nie mogłam sobie na tyle pozwolić....
Do ortopedy chodzilam w centrum medycznym Balumed: www.balumed.pl/specjalizacje/ortopeda-dorosli-i-dz ieci/
Na Wilanowie. Pracuje tam ortopeda dzieci i dorosłych. Jestem bardzo zadowolona bo potraktowana zostałam bardzo poważnie. Ortopeda z dużym doświadczeniem oraz co najwazniejsze leczenie pomogło.
|
karol234
|
# Posted: 25 Kwi 2019 20:07
Odpowiedz
Na pewno polecam w przychodni KEN dr Marcina Dulasa. Byłem u niego właśnie po wypadku na siłowni, potłukłem kolano mocno i bez gipsu się nie obyło. Ale postawił mnie na nogi, muszę przyznać że leczenie i zalecona rehabilitacja mi bardzo pomogła. Lekarz górna półka.
|