Autor |
Wiadomość |
wikka12
|
# Posted: 5 Kwi 2019 12:56
Odpowiedz
Jakie metody leczenia żylaków są skuteczne? moja znajoma ma problem a za nic nie chce iść na operację, ciekawa jestem czy da się jakoś zmniejszyć dolegliwości. Maści średnio skuteczne
|
|
molena
Użytkownik
|
# Posted: 22 Kwi 2019 23:28
Odpowiedz
Musi iść do lekarza słuchaj... nawet jak nie operacja od razu to musi ją zbadać, zrobić przepływy w żyłach. Żylaki to nie tylko dyskomfort i estetyczny problem. Z takich na już pomocy to na pewno uciskowe pończochy lub rajstopy, po zabiegach się je stosuje ale też właśnie profilaktycznie i na poprawę tego krążenia w nogach. One delikatnie uciskają na żyły, nogi mniej bolą i mniej puchną. W internecie kupi, tu odsyłam https://venoflex.pl/ znam te produkty i mogę na pewno polecić. Wysoka jakość materiałów, łatwo się zakłada i odczuwalnie działają pozytywnie na żyły.
|
dobry_kierunek
Użytkownik
|
# Posted: 28 Cze 2019 07:47
Odpowiedz
Najlepiej udaj się do lekarza. Bez odpowiednich badań trudno powiedzieć jaki rodzaj leczenia będzie odpowiedni.
|
zywica
Użytkownik
|
# Posted: 13 Lip 2019 22:06
Odpowiedz
W beauty skin żylaki lecza tez laserowo bo wiadomo ze nie kazdej pacjentce bedzie sluzylo leczenie farmakologiczne czy metoda zamrazania. Na miejscu przy pierwszej konsultacji z lekarzem ustala się takie rzeczy
|