| Autor |
Wiadomość |
Jaśko
|
# Posted: 28 Gru 2009 01:28
Odpowiedz
Co ci doradzić? Masz po szyji brodawki czarne dzyndzelki.Czy je masz po ciele pod pachami.Czy wiesz o co pytam? Czy sie rozumimy? Pod pachą na ciele inny,kolor? Czy masz wzdęcia? Musze sie czegoś zaczepić? Czy ktoś z rodziny ojciec,matka dzieci coś takiego, mają? Czy używasz używałaś dużo,antybiotyków? Jak mi dasz odpowiedz! To ci doradze! Opisz dokladnie! Co ci dolega! Z czym masz,problem. Dokladnie!
|
|
|
niu15
Użytkownik
|
# Posted: 15 Mar 2010 03:06
Odpowiedz
boli mnie bardzo mocno brzuch z prawej strony koło wyrostka i wyżej jestem po operacji tzn. po usunięciu torbieli krwotocznej z prawego jajnika było to 28 sierpnia 2009 i od tamtej pory cały czas jeżdżę do szpitala ale wyniki USG nie wykazują nic na każdym badaniu nie widać wyrostka ani torbieli ponieważ mam za dużo gazów w jelitach u ginekologa tez byłam i robił mi badanie i tam tez nic nie wyszło! mam już tego naprawdę dość !! dwa dni temu byłam w szpitalu i było to samo ale CRP miało 25,7 i teraz jestem bardzo wystraszona proszę o pomoc co robić i co to znaczy CRP i czy to jest groźne
|
Anonim
|
# Posted: 13 Cze 2011 00:35
Odpowiedz
nie wiem co to jest, a mesalazynę brałaś?
|
Dawid
|
# Posted: 12 Gru 2011 16:24
Odpowiedz
Mini czy Twoje problemy się już skończyły? Moja narzeczona leży obecnie w szpitalu i ma takie same objawy. Miała robione serie badan i nic nie wykazało... Odpisz proszę!
|