| Autor |
Wiadomość |
ola354
Użytkownik
|
# Posted: 24 Paź 2007 10:03
Odpowiedz
Witam. Do jakiego lekarza musze sie zglosic z migrenowym bolem glowy? Nie radze juz sobie z tym bolem wiec chcialabym isc do lekarza. Bardzo prosze o odpowiedz pozdrawiam
|
|
|
zojka6@op.pl
|
# Posted: 27 Paź 2007 14:19
Odpowiedz
tylko do neurologa, jeśli to migrena to nic ta wizyta nie da. polecam IMIGRAN 2 tabl. w opakowaniu 60 zł. MIGEA-30 zł 10 tabl.cierpię od dziecka,a mam już 43 lata.można sie nauczyć z tym żyć.migreny sie nie wyleczy.pzdrawiam zojka.
|
basia47l@o2.pl
|
# Posted: 23 Lis 2007 05:58
Odpowiedz
Z migrena trzeba nauczyć się zyć, choc to trudne.cierpię na nia ok. 20 lat, ataki sa coraz mocniejsze trwaja ok.1,5 doby. Jestem pod ścisłym nadzorem neurologa, lecz żadne leki nie pomagają. Kiedy mam ataki migreny po prostu leżę w łozku, mam wymioty, biegunkę, światowstręt i b. mocny ból jednej części głowy. Pogodziłam sie z tym, co dwa lata mam tomograf komputerowy gowy i tyle. pozdrowienia.
|
Corhydrone
Użytkownik
|
# Posted: 24 Lis 2007 07:12
Odpowiedz
Należy zgłosić się do neurologa, by ustalić właściwe rozpoznanie. Nastawienie: "to nic nie da" jest niewłaściwe.
Migrena bywa czasem trudna w leczeniu, jednak w wielu przypadkach udaje się skutecznie opanować chorobę. Polecam przesledzic tamat na FORUM i w artykule poswięconym MIGRENIE.
|
Anonim
|
# Posted: 27 Lis 2007 16:07
Odpowiedz
witam mam migrene czy moge starac sie o rente
|