| Autor |
Wiadomość |
krmz
Użytkownik
|
# Posted: 4 Lis 2007 01:48
Odpowiedz
Witam, w uchu w środku ("tam gdzie czyści się patyczkami" ) zrobiła mi się krostka. Jest duża twrda, z ropą i swędzi. Proszę o poradzić jaką maść zastosować żeby zaczęła znikać. Jest ona 4 dzień a ucho boli coraz bardziej.
|
|
|
Anonim
|
# Posted: 16 Lis 2007 15:07
Odpowiedz
Najlepszą rada to iść do laryngologa. Z uchem nie ma żartów.
|
Anonim
|
# Posted: 23 Gru 2008 06:18
Odpowiedz
mi też się zrobiła krosta!! jest tak położona, że jeszcze sięgam ją palcem. Boli mnie wszystko wokół - węzły chłonne, część twarzy i żuchwy przy uchu. To już w sumie 3 dzień. Liczę na to, że sama zniknie. Nie mogę tam sobie porządnie wyczyścić >:( Jak ją próbuję docisnąć to ogromnie boli. Jeszce nigdy nie miałam do czynienia z takim syfem. Krosta w uchu - coś podobnego!! ;/
|
Dariii
|
# Posted: 15 Lut 2009 08:39
Odpowiedz
Mi też się zrobiła krosta nie wiem co robić boli i bolą zatoki :?
|
Anonim
|
# Posted: 26 Lip 2010 15:41
Odpowiedz
Ja tez mam kroste na uchu, jest duza, twarda, boli jak naciskam i nie tylko ucho, troche nawet glowa. Nie moge jej wygniesc, a widze, ze jest ropa, bo jest biala ;/ U mnie jest kolo tego gdzie sie czysci ... Jest ogromna ;/
|
sylwia76
Użytkownik
|
# Posted: 26 Sier 2010 13:01
Odpowiedz
Do pielęgnacji uszu powinno się używać kropli, pałeczki są popularne ale nie są najlepsze. Ja używam kropli Cue, które czyszczą uszy i przetykają je np. po kąpieli, basenie. Zwłaszcza u dzieci warto krople do uszu stosować profilaktycznie bo potem mogą być spore problemy
|
kasieńka
|
# Posted: 20 Wrz 2010 20:20
Odpowiedz
Mam identyczną jak ją nacisnę to aż mi sie ciemno przed oczami robi.Odważyłam sie i wycisnełam ją wyszło takie żółte coś , pomocy nie chce tracić kasy na maście i takie inne . pomocy co to jest
|
|
|
Anonim
|
# Posted: 10 Lip 2011 17:45
Odpowiedz
Miałem to samo. ; \ problemem jest niedobór wapna i witamin. Ale zawsze może to być coś innego. Radze wam wszystkim do laryngologa iść.
|
Anonim
|
# Posted: 11 Wrz 2011 19:24
Odpowiedz
Mój 6 letni synek ma to samo tylko w miejscu ze nie umiem tego wycisnąć.Bardzo go boli gdy myję mu uszy.Bardzo proszę o jakieś rady.
|
Anonim2231
|
# Posted: 26 Lut 2012 17:18
Odpowiedz
też mi się cos takiego zrobiło. udało mi się to wycisnąć ale ucho nadal BARDZO MNIE BOLI.
co zrobić?
ps.ledwo co na nie słyszę :/
|