| Autor |
Wiadomość |
andrew91
Użytkownik
|
# Posted: 23 Lis 2007 05:26
Odpowiedz
Witam, mam pytanie, wszystko zaczeło się wczoraj wieczorem siedziałem przed kompem zjadlem sobie watróbke ;D a nastepnie polknalem lekarstwo dokladnie antybiotyk ktory zostal mi przepisany od dermatologa na tradzik wiec lek nazywa sie Unidox Solutab doxycyclinum mozna go albo polknac albo rozpuscic i dopiero polknac tak jest napisane na opakowaniu ;P mialem go stosowac 10dni po 1 tabletce a potem 14dni po pol stosowalem 4dni noi wracajac do tamtego momentu jakies 30min pozniej moze 1h zaczelo mnie cos kluc taki bol przez jakies pare sec i powtarza sie co jakies 5min srednio bolalo mnie tak az do wieczora poczym poszedlem spac rano sie obudzilem poszedlem do szkoly i w szkole mnie tez tak bolalo to jest po prawej stronie u gory aktualnie tez co jakies 2-3min to mam ale odnosze wrazenie ze to mnie boli na plecach pod zebrami jak to masuje to nie boli co to moze byc ?;) i co z tym robic?
|
|
|
andrew91
Użytkownik
|
# Posted: 23 Lis 2007 05:28
Odpowiedz
w sumie to nie jest bol tylko takie klucie przez pare sec...
|
andrew91
Użytkownik
|
# Posted: 23 Lis 2007 05:48
Odpowiedz
zapomnialem dodac ze mialem wczoraj biegunke co sadzicie czy to wyrostek sam juz nei wiem wydaje mi sie ze tak jednak pomozcie!
|
Corhydrone
Użytkownik
|
# Posted: 24 Lis 2007 07:27
Odpowiedz
Zapalenie wyrostka robaczkowego - temat dokładnie omówiony jest tutaj. Zjedzenie wątróbki raczej wyklucza zapalenie wyrostka, gdyż występuje wtedy, oprócz innych objawów opisanych w artykule (link powyżej) brak łaknienia i wstręt do jedzenia. Proszę zapoznać się z objawami...
Przyczyny tego typu dolegliwości mogą być różne; po antybiotyoterapii zdarzają się biegunki - konieczne jest wtedy stosowanie probiotyku, jak np. Lakcid, Lacidofil lub Trilac.
Ból odczuwany w okolicy lędźwiowej może być związany z kolką nerkową, lub schorzeniami kręgosłupa, z neuralgią międzyżebrową, zapaleniem mięsni międzyżebrowych i wieloma innymi przyczynami. W razie wątpliwości trzeba pójść do lekarza.
Warto też przeczytać: Bóle brzucha - ogólnie
|
andrew91
Użytkownik
|
# Posted: 25 Lis 2007 08:40
Odpowiedz
dzieki za pomoc aktualnie jest dobrze bo przestalo mnie bolec a antybiotyk odstawilem bo boje sie o ten wyrostek ;/
|