| Autor |
Wiadomość |
Anonim
|
# Posted: 5 Gru 2007 02:14
Odpowiedz
od dłuższego czasu mam problemy z oddychaniem,słychać jak sapie.Nocą czę sto budzę się przez własne chrapanie.Do jakiego lekarza ma się złosić.Proszę o pomoc
|
|
|
Corhydrone
Użytkownik
|
# Posted: 5 Gru 2007 08:31
Odpowiedz
Trudności z oddychaniem (w rozumieniu <duszność>) mogą być spowodowane chorobami układu oddechowego lub układu krążenia. Najlepiej zgłosić się do lekarza chorób wewnętrznych (internista). Co do chrapania - polecam artykuł: Chrapanie i bezdech senny. Z chrapaniem i bezdechami sennymi należy zgłosić się do laryngologa.
|
1982ona1
|
# Posted: 10 Lip 2008 14:32
Odpowiedz
czasami ciezko mi zlaapac oddech co robic
|
M_info
Użytkownik
|
# Posted: 19 Lip 2008 23:47
Odpowiedz
W przypadku każdego problemu zdrowotnego można udać się po poradę do lekarza rodzinnego - po zbadaniu i zebraniu dokładnego wywiadu zastosuje właściwe leczenie lub skieruje do specjalisty.
|
man
|
# Posted: 22 Lip 2008 10:44
Odpowiedz
może to byc spowodowne stresem
|
Anonim
|
# Posted: 23 Gru 2008 07:23
Odpowiedz
nic mi nie jest tylko cięzko mi sie oddycha.... co z tym zrobic ? jest na to jakies lekarstwo?
|
Anonim
|
# Posted: 25 Mar 2009 14:12
Odpowiedz
oj mi tez sie ciezko oddycha..mysle ze to nerwica..i nie moge sobie z tym poradzic...
|
|
|
Anonim
|
# Posted: 8 Kwi 2009 09:51
Odpowiedz
jej !! odpiszcie prosze bo takze mam taki problem . ze probuje np ziewnac i nie moge zlapac oddechu . to jest przerazajace bo pozniej jestem niedotleniona . a musze powiedziec ze czesto zdarza mi sie probowac ziewnac i przy tym zlapac trche powietrza .ale nic . to jets przerazajace . siedzialam na 45 min lekcji i w tym czsie ziewelam a moze probowalam z 30 razy , co chwile
n.bron@op.pl
|
aliceee
|
# Posted: 14 Kwi 2009 09:03
Odpowiedz
ja tez nie wiem co mi jest jestem w mlodym wieku i mam problem z oddychaniem. czesto jest tak zenie mam kataru a jednak czuje sie takjakbym go miala.co to moze byc??
|
Anonim
|
# Posted: 17 Kwi 2009 13:46
Odpowiedz
wiecie czego sie dowiedziałam ze mozliwe ze masz energie wewnetrzna zaburzona ... trzeba isc do bioenergoterapeuty
|
Anonim
|
# Posted: 8 Maj 2009 10:25
Odpowiedz
jej !! odpiszcie prosze bo takze mam taki problem . ze probuje np ziewnac i nie moge zlapac oddechu . to jest przerazajace bo pozniej jestem niedotleniona . a musze powiedziec ze czesto zdarza mi sie probowac ziewnac i przy tym zlapac trche powietrza .ale nic . to jets przerazajace . siedzialam na 45 min lekcji i w tym czsie ziewelam a moze probowalam z 30 razy , co chwile
ja mam to samo! :C
|
Anonim
|
# Posted: 27 Maj 2009 12:55
Odpowiedz
A wy palicie .?ze tak siię słabo wam ooddycha . ?
|