| Autor |
Wiadomość |
apple
Użytkownik
|
# Posted: 27 Lis 2009 05:17
Odpowiedz
aha no to edukujemy się z podobnego źródła:D a bałwanka masz??
|
|
|
grin_lola
Użytkownik
|
# Posted: 8 Gru 2009 02:27
Odpowiedz
ja nie mam bo zajrzałam chwilowo zobaczyc linka, ale b. mi się podobają oprychowe bałwanki :) i sama forma przełożenia problemu z opryszczką na zabawe
|
JacekW
Użytkownik
|
# Posted: 22 Gru 2009 07:04
Odpowiedz
Główną cechą opryszczki jest zdolność do "ukrywania się" i obecność przez całe życie. Opryszczka zwykła wywołuje opryszczkę na wardze, opryszczka - wirus ospy wietrznej wywołuje ospę i półpaśca (głównie u dorosłych). Jest skuteczna i sprawdzona metoda leczenia opryszczki to - terapia światłem bioptron (http://www.bioptron-zepter.com.pl), jest ona pomocna w leczeniu infekcji skóry, łagodzi ból i stan zapalny, wspomaga gojenie się skóry oraz pobudza system immunologiczny do walki z infekcją. Naświetlania stosujemy do momentu zaobserwowania poprawy przez 4-10 minut dziennie, od 1 do 2 zabiegów dziennie.
|
Jaśko
|
# Posted: 27 Gru 2009 11:36
Odpowiedz
Opryszczka! Opryszczke powoduje wątroba! Ona wyrzuca na zewnątrz,toksyny. Jak to leczyć? Może to śmieszne ale jak młody człowiek może mieć chorą,wontrobe? Uwaga!! Kupić w aptece LIV-52 [ 100 szt } bo taniej. Stosować 3x po 2 tabletki. Kupić sobie mydło srebrne,tu problem! I tym mydłem sie myć,nie mylić z mydlem siarkowym!! Zrobić ale jak? Srebro koloidalne. W aptece jest ale tylko ładna butelka. Srebro pić i twarz nim, smarować. Kuracja trwa około 20 dni.
|
grin_lola
Użytkownik
|
# Posted: 11 Sty 2010 19:55
Odpowiedz
i to proponujesz na opruszczkowe problemy? smarowanie się srebrem? pierwsze słysze.
|
apple
Użytkownik
|
# Posted: 15 Sty 2010 11:11
Odpowiedz
ja też nie rozumiem jak samo srebro pomoże przecież wirus jest w naszym organizmie a nie w wyprysku samo oczyszczanie organizmu bo rozumiem że to ma dać picie srebra nie pomoże
|
Anonim
|
# Posted: 15 Sty 2010 12:21
Odpowiedz
Opryszczka choroba bywa nawet, genetyczna. A to choroba, tylko wątroby.Wątroba wypycha na zawnątrz,toksyny.Coś tam nie dziala.Jakieś zabezpieczenie sie puuje nie działa przez jakiś,okres.Pić grzybka chebacianego. Oraz czas leczy,krosty.
|
|
|
apple
Użytkownik
|
# Posted: 16 Sty 2010 15:11
Odpowiedz
ale przecież opryszczka to WIRUS a nie choroba genetyczna cy choroba wątroby bezopryszczki.pl tu jest trochę informacji na temat wirusa HSV powodującego opryszczkę ...
|