| Autor |
Wiadomość |
misia
|
# Posted: 29 Lis 2011 09:41
Odpowiedz
mnie tez boli z lewej strony w zebrach przy glepszym oddychaniu, ale nie chce sie smarowac masciami bo jestem w 6 miesiacu ciazy. co moge zrobic aby bol minal?
|
|
|
Anonim
|
# Posted: 13 Sty 2012 09:54
Odpowiedz
Drodzy Państwo macie problemy z trawieniem, a właściwie z zastojem gazów jelitowych, które napierając na przeponę, powodują głuchy ból utrzymujący się nawet przez kilka dni. Należy zmienić dietę. Należy unikać dużych ilości węglowodanów w szczególności słodyczy, również owoców zawierających duże ilości cukrów. Należy pić dużo płynów i spożywać pokarmy bogate w błonnik.
|
barba511@wp.pl
|
# Posted: 25 Sty 2012 16:50
Odpowiedz
Ból pod żebrami w lewej częsci brzucha przy skłonie- potem przechodzi jak się wyprostuję -co to może być? Jestem po resekcji woreczka żółciowego 5 lat, przedtem tego nie mialam.
|
Boli
|
# Posted: 28 Sty 2012 18:19
Odpowiedz
A mnie tak kluje - boli na srodku klatce piersiowej co to :(
|
paula111
|
# Posted: 7 Lut 2012 18:45
Odpowiedz
mnie także boli...raczej kuje przy każdym wdechu..już nie moge wytzrumać czuje się tak jakbym miała niedługo dostać niedotlenienia.Mam 14 lat co to może być?
|
paula111
|
# Posted: 7 Lut 2012 18:46
Odpowiedz
Anonim dzięki spróbuje..
|
venere
|
# Posted: 25 Lut 2012 17:10
Odpowiedz
Taki bol pod zebrami z lewej strony mam od lat,robili mi rezonans i nic,wykryto tylko ze to boli czasem bardzo silnie potem przechodzi samoistnie
|
|
|
antonuwka
|
# Posted: 2 Mar 2012 20:17
Odpowiedz
Witam , od pewnego czasu miewam tępy ból z lewej strony tak jak by między żebrami przeważnie w nocy ,nie raz jest tak silny że budzę się i z bólem obracam na drugą strone.Zazwyczaj gdy śpie na lewej stronie lub na wznak- nawet zastanawiałam sie czy nie mam złamanego żebra ponieważ jeżdze konno ale od co najmnie roku nie spadłam a wiec to raczej nie to;-)))podobno to nerwo bóle no ale zapytać nie zaszkodzi...
|
lawraa
|
# Posted: 6 Kwi 2012 08:46
Odpowiedz
bardzo boli mnie pod lewym żebrem, w nocy moje serce nieczysto bije. mam wykrytą skolioze. Czy to może być od tego ? czasem ćwicze lub pływam . ale mam juz 16 lat . Więc co z tymi bólami?
|