| Autor |
Wiadomość |
Anonim
|
# Posted: 31 Sier 2009 10:10
Odpowiedz
Bole w nadgarstku i dretwienie to innaczej"cieśń nadgarstka" i leczy sie to operacyjnie.
|
|
|
Anonim
|
# Posted: 31 Sier 2009 10:16
Odpowiedz
A jeżeli chodzi o bakterie Helikobakter pyroli to mozna to łatwo sprawdzic. W aptece jest do kupienia test, ktory kosztuje ok 20 zł a wynik jest po max.15 min. A te bóle pod zebrem to bardzo rożnie, trzeba zrobic usg. Jezeli na usg wszystkie narzady wyjda ok to moga to byc wrzody na dwunastnicy. Lub tez moze bóle od bakterii Helikobakter. U mnie usg wyszło ok,ale lekarz powiedział ze to moze byc od tej bakteri,no i kupilam test i jest. Ale co druga osoba ma ta bakterie i u jedych powoduje wrzody a u innych nic.
|
Anonim
|
# Posted: 3 Gru 2009 11:23
Odpowiedz
"witam.tez mam taki bol od okolo 1,5 roku chodzilam juz kilka razy do lekarza,na usg i nadal nie wiedza co mi jest ;/ a boli mnie z obydwu stron i zawsze jak leze ;/ jezeli ktos bedzie wiedzial co to moze byc to prosze o odpowiedz .."
ból podczas leżenia (gdy jestem w ruchu to jest ok) taki nieraz że aż nie mogę się ruszyć rano, raz z jednej raz z drugiej strony albo z obydwu - lekarz mi postawił diagnozę że wysuwa mi się dysk (ja mam problem na wysokości łopatek).
|
Anonim
|
# Posted: 3 Gru 2009 11:24
Odpowiedz
muszę ćwiczyć i chodzić na basen.
|
Anonim
|
# Posted: 24 Mar 2010 22:15
Odpowiedz
Miałam to samo , po 4 miesiącach badań że to po prostu gazy . Tyle że mnie bolało na całej linii żeber .
|
zzzpaolazzz@op. pl
|
# Posted: 12 Maj 2010 19:15
Odpowiedz
Boli mnie z lewej strony na wysokosci pępka.Gdy się wyprostuje bądź wezmę głęboki oddech,ból się nasila co mam robić
|
Anonim
|
# Posted: 10 Cze 2010 23:44
Odpowiedz
Też mnie boli akurat tylko przy wydechu (gdy nie mam powietrza)
|
|
|