| Autor |
Wiadomość |
Anonim
|
# Posted: 13 Sier 2010 10:13
Odpowiedz
Mam tez ten problem od pachami brązowe plamy.Nie mam pojecia od czego one sa.Ogolnie z daleka widać jak bym miala ''niewydepilowane'' pachy? co robić?
|
|
|
Anonim
|
# Posted: 22 Wrz 2010 16:11
Odpowiedz
Ja też to mam pod prawą pachą.... chyba pójdę z tym do lekarza
|
Anonim
|
# Posted: 25 Lis 2010 13:27
Odpowiedz
dermatolog poleciła mi iwostin na przebarwienia i acme - derm, ale nic nie pomogło. Powiedziała mi też że to może być uczulenie na dezodorant, więc przeżuciłam się na dezodoranty w sztyfcie i widać efekty bardziej niż po tych kremach, ale całkowicie ich nie zlikwidowałam.
|
Anonim
|
# Posted: 22 Kwi 2011 08:33
Odpowiedz
Mam to już długo jak byłam z tym u lekarza to powiedział ze nie mam się tym przejmować ale to strasznie krępujące
|
Anonim
|
# Posted: 6 Wrz 2011 00:06
Odpowiedz
ja tez mam to pod pachami i pod piersiami od paru lat a dzisiaj bylam u dermatologa i powiedzial mi ze to jest grzyb!przepisal mi cos ale niemoge tego brac puki dziecka nieprzestane karmic piersia.Dodam ze jak zaszlam w ciaze to zrobilo mi sie tego wiecej,te plamy ani mnie nie swedza ani nie pieka ,jedynie w tym miejscu skora jest bardzo sucha miejscami sie luszczy.
|
kaśśśś
|
# Posted: 1 Lis 2011 09:07
Odpowiedz
Chciałam się podzielić z Wami moim spostrzeżeniem. Od Kilu lat miałam brązowe plamy przy pachach. Wyglądało to jakby było brudne. Przypadkowo się tego pozbyłam.A mianowicie brałam kompleks witamin bodymax. Spożyłam tylko jeden listek tych witamin. Są dość drogie bo jeden listek ok 25 zł. Podejrzewam, że być może brakuje w organizmie jakiegoś składnika mineralnego. Pozdr.
|
kas
|
# Posted: 6 Gru 2011 22:27
Odpowiedz
ja tez mam te plamy juz dosycn dlugo (ze dwa lata) a bodymax biore regularnie, a plamy nie znikaja:(
|
|
|
aaaa
|
# Posted: 8 Mar 2012 12:52
Odpowiedz
sluchajcie mam ten sam problem :( prosze pomozcie znowu zbliza sie lato a ja nie moge ubrac bluzki na ramiaczkach w tak cieple dni !!!!!!!!!
|
czerwone_korale
Użytkownik
|
# Posted: 18 Maj 2012 14:39
Odpowiedz
mi zrobiły się przebarwienia pod pachami od dezodorantu, ale coś z nim było nie tak, bo podrażniał skórę (jakaś wadliwa chyba partia, bo używałam go wcześniej i nigdy nie było takiej reakcji). Jednak u mnie przebarwienia były białe i przyczyna była wiadoma od razu
|