| Autor |
Wiadomość |
Anonim
|
# Posted: 12 Mar 2011 00:11
Odpowiedz
W temacie nowotworów polecam: Edward Griffin - Świat Bez Raka http://www.youtube.com/watch?v=zh1ZK-OasOw i Cud Terapii Gersona http://www.youtube.com/watch?v=tY-HsoJ0gr0 Nie chodzi tu tylko o leczenie, ale zapobieganie - o witaminę B17 (nie mylić z B12).
|
|
|
Anonim
|
# Posted: 3 Gru 2011 02:20
Odpowiedz
witam jak kazdy z nas chce sie dowiedziec prawdy co to moze byc.. Ja mam guzka kolo zuchwy przy prawym uchu, jest wielkosci zielonego groszka, gdy mnie boli tzw 'guzek' nie wiem czy powinnam tak na to mowic, to strasznie boli mnie glowa, mam zawroty a w nocy nie moge spac, mam klapoty ze snem.. Po przeczytaniu tego co tu opisaliscie musze sie koniecznie wybrac do lekarza bo zaczynam sie obawiac najgorszego..
|
renia404
|
# Posted: 13 Gru 2011 12:42
Odpowiedz
hej ja go wykrylam juz troche temu ale zapomnialam o nim bo bym bardzo malutki i nie zwaracalm na niego uwagi ale ostatnio cos mnie zabolalo mam go po prawej stronie za uchem jeslui podnosze glowe do gory i przekszywiam w lewo to wtedy jest bardzo wyczuwalny boje sie co to jest na 19 ide do lekarza piuerwszego kontaktu
|
pkj23
|
# Posted: 9 Lut 2012 19:59
Odpowiedz
Witam! ja mam taką kulkę,guzek na żuchwie . mam go od 3-4 lat. nie wiem co to może być . cały czas jest taki sam. tylko teraz boli mnie kość żuchwy i pod żuchwą,a sama kulka nie boli. co to może być?
|
Anonim
|
# Posted: 10 Lut 2012 08:45
Odpowiedz
hmm..u mnie "gulka" pojawiła sie wczoraj rano- albo i wcześćiej ale dopiero wczoraj ją wyczułam. Jest na wysokosci ucha ale od strony policzka, wydaje mi się, że tam gdzie kończy sie żuchwa. Po palcem czuć mniej wiecej 1cm bolącej twardej masy,która pod wpływem dotyku "się rusza". I tak sie zastanawiam, czy w tym miejscu są wezły chłonne?bo wydaje mi się, ze one przechodzą niżej...nie wiem...dziś jest piątek więc nie mam jak iść do doktora bo już weekend. Czytając zresztą Wasze wypowiedzi jak wyglądają takie wizyty to się odechciewa żyć a co dopiero tłumaczyć się przed jakiś psedolekarzem, że cie cos boli bo im cięzko wypisać skierowanie na inne badania-lepiej siedziec i pierdziec w stołek. W każym bądź razie jak sie czegos dowiem to napisze tu co to bylo. Mam małe dziecko, modle się zeby to nie było nic poważnego :( Pozdrawiam z Zakopanego. Ala
|
Anonim
|
# Posted: 13 Mar 2012 10:51
Odpowiedz
Witam, ja też mam guzek pod uchem prawym , od paru lat, nikt do tej pory jakoś nie zwracał na to uwagi. Guzek jest twardy, nie przesuwa się, nie boli. Od jakiegoś miesiaca jestem osłabiona, spuię po 16 godziń na dobę, lekarz wyczuł powiększone węzły na szyi- po stronie prawej, ma równiez lekko powiększone w pachwinach i potyliczne. Badania krwi o.k, niebawem mam usg jamy brzusznej a potem ew. laryngolog. Nie chorowałam ostatnio na infekcje, brałam antybiotyk na bolące jajniki- podejrzenie zapalenia.
|
1999malwina
|
# Posted: 10 Kwi 2012 11:25
Odpowiedz
Ja mam mały owalny guzek 1cm pod prawym uchem. Zauważyłam to wczoraj wieczorem. Całą noc nie spałam, bo jak przekładałam się na lewy book, to się dosłownie dusiłam. Na razie nikomu o tym nie powiedziałam, ale trochę się o siebie martwię. Cóż... Tak, to boli mnie tylko troszkę, bardziej przy nacisku. Co to może być???
|
|
|